Antibakterijske etikete

Odstranijo 99.9 % vseh virusov, bakterij in mikrobov

Vsi delodajalci morajo spoštovati higienske ukrepe ter zaposlene in kupce zaščititi pred virusi, bakterijami in drugimi mikrobi - ne le začasno, temveč trajno.

Avery Zweckform ponuja rešitev: inovativne antibakterijske poliestrske etikete. Etikete odstranijo 99.9 % vseh virusov, bakterij in mikrobov. Z njimi zaščitite sebe in druge.

AZ antibakterijske etikete slika uporabe kljuka

Virusi in bakterije se skrivajo na številnih površinah

Bakterije, virusi ali mikrobi se na površinah, če se jih ne razkužuje redno, lahko nemoteno razmnožujejo. Gostinci, zdravniki ali podjetniki morajo zagotoviti zaščito svojih gostov, pacientov in zaposlenih.

Površine, ki se razkužijo same - zahvaljujoč našim novim antibakterijskim nalepkam je to sedaj mogoče. Premaz na nalepkah ima antibakterijski in protivirusni učinek ter nudi stalno zaščito.

Način delovanja antibakterijskih etiket

*Opomba: Antibakterijski učinek se aktivira s svetlobo in kisikom. To pomeni, da učinek ob popolni odsotnosti svetlobe ne deluje. Takoj, ko najmanjša količina svetlobe osvetli etiketo, je učinek ponovno aktiven. Antibakterijski učinek deluje tako v naravni kot umetni svetlobi.

Inovativne antibakterijske etikete z dolgoročnim učinkom

Zaščita raznih površin pred virusi, bakterijami in mikrobi

Uporaba antibakterijskih etiket:

Dobro je vedeti:

Lock 3 logo web
Kako pravzaprav delujejo antibakterijske etikete?
Antibakterijski učinek zagotavlja poseben lak, s katerim so etikete premazane.

Aktivna sestavina v premazu deluje tako, da izkorenini pogoje, ki jih bakterije in mikrobi potrebujejo za preživetje in širjenje.

Antibakterijske samolepilne folije in etikete so odlične v kombinaciji z rednim čiščenjem, saj neprestano uničujejo bakterije in preprečujejo njihovo razmnoževanje.

Edinstvena funkcija te tehnologije je patentirana. Njena učinkovitost proti bakterijam in virusom je bila potrjena z več študijami in certifikati.

Ali lahko etiketa preprečuje prenos virusa COVID-19?

Ta izdelek še ni posebej preizkušen glede virusa COVID-19. So pa te etikete preizkušene in dokazano zelo učinkovite proti drugim vrstam koronavirusov, ki imajo podobno celično strukturo.

AZ antibakterijske etikete kako tiskati

Ali se etikete lahko potiskajo?

Etikete so primerne za tiskanje z vsemi običajnimi črno-belimi in barvnimi laserskimi tiskalniki.

Tiskanje večjih površin se odsvetuje, ker toner prekrije antibakterijski premaz in s tem lahko zmanjša učinek delovanja na potiskanem območju. 

AZ prerez antibakterijske etikete 1

Sestava antibakterijskih etiket

Površina etiket ima antibakterijski premaz, čigar učinek delovanja aktivirata svetloba in kisik. Etikete so odporne na mehanske poškodbe, olja, čistila in razkužila, so vodoodporne ter temperaturno obstojne do +80 °C. Antibakterijske etikete so še posebej primerne v bolnišnicah in laboratorijih ter v proizvodnji, logistiki in sanitarnih prostorih.