Univerzalne etikete

Izbira prave etikete olajša delo

V pisarni ali doma vam široka paleta etiket Avery Zweckform omogoča prvo izbiro za vsako vašo aplikacijo. Ne glede na to, ali potrebujete male ali velike, odstanljive ali permanentne etikete, pri nas boste našli vse. Naj vas prepriča naša kakovost! Enostavno naročite, oblikujte, natisnite in nalepite. Povsem preprosto.

Etikete  univerzalne  pregled  1  uporaba

Univerzalne etikete

Product listing block

Odlične za dom in pisarno
Enostavno označevanje z univerzalnimi etiketami

Želite vaše bolj organizirati vašo pisarno ali dom in iščete kvalitetne etikete, ki se odlepiljo in nalepijo popolnoma enostavno? Potem so naše etikete prava izbira za vas! Naše univerzalne etikete in nalepke lahko uporabljate na tistoč in en način - za označevanje dokumentov in odlagalnih posodic ali škatlic, za enostavno pisanje naslovov na pisemske ovojnice ali za označevanje inventarja z logotipom podjetja. Ker smo vodilni na trgu nalep in etiket, vam ponujamo najvišjo kakovost. Naše praktične nalepke vas bodo prepričale z močnim lepilom, zaradi katerega so zelo obstojne. Prilagojene so za vse tiskalnike in kopirne stroje, tiskanje pa poteka brez težav. Naše univerzalne etikete s TÜV SÜD certifiktom pa so uradno med najboljšimi etiketami, ki ne povzročajo zastojev ali težav pri tiskanju. Izvrstnost pa dosegamo tudi z visoko kvalitetno in ostro sliko, ki se po natisu ne razmaže. Tiskanje v samem hipu - ponujamo vam še več. Naša brezplačna programska oprema Avery® Design & Print vam ponuja brezplačne predloge, s katerimi lahko etikete na spletu oblikujete kar sami. Postopek je popolnoma enostaven: izberite eno izmed mnogih predlog, z nekaj kliki oblikujte etiketo in jo natisnite. In etiketa je pripravljena za uporabo!

Etikete za vse vrste potreb: poleg obstojnih etiket  močnim lepilom vam ponujamo tudi odlepljive etikete ter okolju prijazne univerzalne etikete s certifikatom Modri Angel.