Univerzalne papirne etikete

Izbira prave etikete olajša delo

V pisarni ali doma vam široka paleta papirnatih večnamenskih nalepk Avery Zweckform omogoča pravo izbiro za vsako vašo aplikacijo. Ne glede na to, ali potrebujete male ali velike, odstanljive ali permanentne etikete, za laserski ali inkjet tiskalnik, pri nas boste našli vse. Naj vas prepriča naša kakovost! Enostavno oblikujte, natisnite in nalepite. Povsem preprosto.

Ultragrip embalaza
Odlične za dom in pisarno
Enostavno označevanje z univerzalnimi etiketami

Želite bolje urediti vašo pisarno ali dom in iščete kvalitetne nalepke, ki so enostavne za uporabo? Potem so naše večnamenske etikete prava izbira za vas! Naše univerzalne nalepke lahko uporabljate na tistoč in en način - za označevanje dokumentov in odlagalnih posodic ali škatlic, za enostavno pisanje naslovov na pisemske ovojnice ali za označevanje inventarja z logotipom podjetja. Ker smo vodilni na trgu etiket, vam ponujamo najvišjo kakovost. Naše praktične večnamenske nalepke vas bodo prepričale z močnim lepilom, zaradi katerega so zelo obstojne. Prilagojene so za vse tiskalnike in kopirne stroje, tiskanje pa poteka brez težav. Naše univerzalne etikete s TÜV SÜD certifiktom pa so uradno med najboljšimi etiketami, ki ne povzročajo zastojev ali težav pri tiskanju. Izvrstnost pa dosegamo tudi z visoko kvalitetnim in ostrim izpisom. Tiskanje v hipu - ponujamo vam še več. Naša brezplačna programska oprema Avery® Design & Print vam nudi brezplačne predloge, s katerimi lahko etikete na spletu oblikujete kar sami. Postopek je popolnoma enostaven: izberite eno izmed mnogih predlog, z nekaj kliki oblikujte etiketo in jo natisnite. In etiketa je pripravljena za uporabo!

Prava izbira večnamenske etikete zagotavlja dobro opravljeno delo. Poleg etiket s permanentnim lepilom vam ponujamo tudi nalepke z odstranljivim lepilom ter okolju prijazne univerzalne etikete s certifikatom Modri Angel.