Folije za preslikavo na majice

za unikatne izpise na majicah in drugih bombažnih tkaninah

Unikatni izpisi na majicah so praktična rešitev za individualna oblačila. Na primer: otroška oblačila opremite z imenom otroka ali pa oblačila kreativno okrasite. S folijami za preslikavo na majice in druge bombažne tkanine se lahko poslovite od dolgočasnih in neosebnih majic, predpasnikov ali vzglavnikov! Oblikujte in polepšajte jih s svojim motivom.

MyDesign_folije_za_preslikavo_na_majice_svetla_zena_awn
Folije za preslikavo na majice MD1004

Folije za preslikavo na majice MD1004

temne in barvne bombažne tkanine
inkjet
MD1004
Folije za preslikavo na majice MD1001 Vsebina: listov: 5

Folije za preslikavo na majice MD1001

bele in svetle bombažne tkanine
listov: 5
inkjet
Folije za preslikavo na majice MD1003

Folije za preslikavo na majice MD1003

temne in barvne bombažne tkanine
inkjet
MD1003
Folije za preslikavo na majice MD1002 Vsebina: listov: 10

Folije za preslikavo na majice MD1002

bele in svetle bombažne tkanine
listov: 10
inkjet
Folije za preslikavo na majice MD1006 Vsebina: listov: 24

Folije za preslikavo na majice MD1006

bele in svetle bombažne tkanine
listov: 24
inkjet

My Design folije za preslikavo na blago
Oblikujte, natisnite in nalikajte - za unikatne majice, posteljnino in ostalo

V trgovinah lahko kupimo ogromno majic, vzglavnikov in prtov z lepimi motivi, vendar nas včasih noben motiv ne prepriča. Za vas imamo rešitev! Polepšajte majice in druga oblačila z našo My Design folijo za preslikavo na blago. Popolnoma enostavno: v naši spletno dostopni brezplačni programski opremi izberite želeno predlogo ali v program zgolj naložite sliko, v tiskalnik vstavite folijo za preslikavo na blago in natisnite želeni motiv. Na koncu natisnjeni motiv z likalnikom nalikajte na svetlo ali barvno bombažno blago. Končano.

Priljubljene možnosti uporabe folije za preslikavo na blago

Fantovščina: pomembno je, da si vsak fant zapomni zadnjo samsko noč, še posebno, če jo preživi skupaj s svojimi prijatelji. Nasvet: oblikujte svoj motiv in ga natisnite na majice. Z My Design folijami to enostavno naredite kar doma.

Otroški rojstni dan: boj med dvema ognjema, košarka ali nogomet - otroške igre na rojstnih dneh so odlična zabava. Skupinske majice bodo otrokom v pomoč, da si bodo lažje zapomnili, s kom so v skupini, prav tako pa so lep spomin na rojstnodnevno praznovanje. Starši lahko v miru oblikujete majice kar doma. Seveda pa je oblikovanje majic prav posebno doživetje, ki ga lahko na rojstnem dnevu za zabavo počnejo kar otroci sami.
Kuhinja: prelivi za solate, omake, pudingi... V kuhinji je umazana obleka nekaj povsem običajnega. S predpasnikom pa bodo vaša oblačila ostala čista. Vendar pa je včasih težko najti pravi predpasnik s primernim motivom. Sedaj je to povsem enostavno: oblikujte svoj motiv za predpasnik in ga natisnite na My Design folije za preslikavo na blago, nato motiv nalikajte na predpasnik.

Natisnite svojo prevleko za vzglavnike. Kako bi izgledal domači kavč brez blazin različnih barv in motivov? Povsem dolgočasno. Vzglavniki in blazine čez čas zbledijo in ostane brez motiva. Z novimi My Design folijami za preslikavo na blago bodo prevleke za vzglavnike polepšane z najrazličnejšimi motivi, ki si jih boste izbrali kar sami.

Dekoracija miz: veliko ljudi dekoracijo miz še vedno povezuje z velikimi karirastimi prti, ki so jih uporabljale še naše babice. Sedaj lahko to spremenite! Potrebujete zgolj bel ali barvni prt poljubne velikosti, My Design folije za preslikavo na blago, računalnik, inkjet tiskalnik in likalnik. Nasvet: dekorirajte tudi vaze, ki so obvezen dodatek k vsaki lepo urejeni mizi. Z My Design folijami za steklo je sedaj mogoče tudi to!