BREZPLAČEN program Avery® Design & Print

Etikete in druge proizvode lahko sedaj še enostavneje oblikujete in natisnete s programom Avery Design & Print Online
  • Brezplačen program za tiskanje
  • Preprost uporabniški vmesnik
  • Preko 1000 zastonj v naprej pripravljenih predlog
  • Veliko število funkcij, na primer: serijski izpis naslovov, črtnih kod, uvoz slik...

Brezplačen Online program vsebuje predloge za vse natisljive Avery Zweckform proizvode, na primer: nalepke za registratorje, CD-je, osnovna sredstva in naslove, vizitke in ostale kartonske predloge... Izbirate lahko med praznimi ali v naprej predoblikovanimi predlogami z razičnimi motivi.

Hitro in preprosto prilagodite naše zastonj v naprej pripravljene predloge vašim potrebam in jih natisnite. Super!

ADP racunalnik tablica telefon uporaba 0

Video - Avery Design & Print

Tako enostavno je oblikovanje in tiskanje etiket

Pregled nekaterih brezplačnih predoblikovanih predlog

Naš brezplačen program za oblikovanje in tiskanje etiket, vizitk in drugih proizvodov omogoča:

Oblikovanje besedila

Izbirate lahko med enostavnim, krožnim ali ovalnem izpisu besedila, ki ga lahko poljubno oblikujete.

Oblike, slike in logotipi

Možnost uvoza različnih grafičnih datotek (jpg, png...), kakor tudi datotek, shranjenih s programom Design Pro (*.zdl) in nadaljnje delo z njimi. Možnost uskladitve barve na slikah in fotografijah ter določitev prosojnosti. Enostavno določanje vrstnega reda objektov na predlogi.

Predloge

Za vse, ki si želite svoje delo olajšati in potrebujete dober namig, smo pripravili več kot 1000 oblikovanih predlog. Seveda pa so za vse proizvode, na katere lahko tiskate, na voljo tudi neoblikovane, prazne predloge kot osnova za vaše oblikovanje.

Shranjevanje

Vaše slike in fotografije lahko shranite v vašem Avery® Design & Print računu in jih kasneje uporabite pri izdelavi svojega projekta. Projekte lahko na enostaven način prenesete na novo predlogo, jih tam spremenite in shranite kot nov projekt.

Tiskanje

Zaradi že pripravljenih predlog je tiskanje na etikete, vizitke in druge proizvode zelo precizno in enostavno.

Uvoz podatkov in črtne kode

Program omogoča enostaven uvoz Excel datotek z različnimi podatki (naslovi). Kreirate lahko več različnih tipov črtnih kod, QR kode in serijske številke.

bm avery slika dpo8

Dobro je vedeti

Program Avery Design & Print je primeren za PC, Mac in tablice. Programa ni potrebno prenesti in namestiti na vaš računalnik, saj deluje v oblaku. Za uporabo programa je potrebna le internetna povezava, do programa lahko dostopte kjerkoli in kadarkoli.

Program za oblikovanje Avery Zweckform nalepk je zastonj in vedno na razpolago. Z njim oblikujete in natisnete vizitke, kartončke s sedežnim redom, folije za preslikavo na majice in ostale Avery Zweckform izdelke.

Vse oblikovane nalepke lahko preprosto shranite v programu. Prenos oblikovanih etiket na vaš računalnik ni več potreben. Do njih dostopate v vsakem trenutku, tako z računalnikom, tablico ali mobilnim telefonom.

Sorodne ideje