Avery Design & Print

Oblikujte etikete z Avery Zweckform programom Avery Design & Print

Na program Oglejte si predstavitveni video

Odprite predlogo v programu Avery Design & Print

Vnesite številko proizvoda, kliknite na Start in začnite z oblikovanjem.

Ali se želite prijaviti v vaš My Avery račun?
Kliknite tukaj za Prijava.

Kje najdem številko proizvoda?

Brezplačen program Avery Zweckform za etikete

Enostavno in brezplačno: sami oblikujte in natisnite etikete online

Brezplačen program Avery Zweckform za etikete

Brezplačen program za etikete

Narejen posebej za Avery Zweckform proizvode

Narejen posebej za Avery Zweckform proizvode

Zagotovljeno 100 % zadovoljstvo

Oblikovanje etiket še nikoli ni bilo enostavnejše: brezplačen program za oblikovanje etiket nudi natančno prileganje praznih in vnaprej oblikovanih predlog vseh Avery Zweckform proizvodov, kot so: etikete za registratorje, etikete za naslove, vizitke, etikete za označitev inventarja... zato so odlični rezultati tiskanja zagotovljeni!

Če imate vprašanja o oblikovanju etiket ali programu, se obrnite na našo službo za pomoč strankam po telefonu.

Naša navodila vam bodo v pomoč, da boste projekte oblikovali in natisnili po vaših željah. Na nas se lahko zanesete: spremljali vas bomo vse od vaše ideje do končnega projekta!

Pomoč pri oblikovanju

Črtne kode in QR kode

Črtne kode in QR kode

Ustvarite črtne kode in kode QR

S programom ustvarite tudi črtne kode in QR kode ter serijske številke. Oblikujete lahko ne le samo posamezne etikete, temveč tudi cele liste. Na etikete, s katerimi boste opremili proizvode, enostavno dodajte QR kode ali črtne kode. Na oznake s cenami pa lahko dodate še serijske številke.

Na navodila

Nudimo brezplačne predloge

Nudimo brezplačne predloge

Program za oblikovanje in tiskanje etiket

Brezplačno oblikovanje etiket – to ponuja program Avery Design & Print:

Brezplačne predloge

Prilagodite katero koli našo profesionalno oblikovano predlogo in uresničite svoje ideje. Za vse natisljive proizvode nudimo tudi prazne predloge, katere lahko uporabite kot osnovo za vaše unikatno oblikovanje.

Dodajanje in urejanje slik

Izberite sliko iz naše knjižnice ali naložite svojo sliko. Z našim orodjem za urejanje lahko sliko postavite na želeno mesto na etiketi ali pa sliko obrežete.

Urejanje besedila

Enostavno dodajte polkrožno, krožno ali ovalno besedilo ali oblikujte besedilo po svoje. Z našim pestrim izborom pisav in orodjem za oblikovanje besedila ustvarite svoj unikaten dizajn.

Uvoz podatkov

Program omogoča spajanje, dokumentov, npr. tiskanje etiket z naslovi. Preprosto uvozite kontaktne informacije in druge podatke ter jih natisnite na etikete, vizitke ali oznake.

Generator črtne kode

Ustvarite črtne kode ali QR kode in jih dodajte etiketam na embalaži ali za katero drugo vrsto informacij.

Enostaven dostop

Shranite oblikovane projekte v Avery oblak in do njih dostopajte s katero koli napravo in s katerim koli brskalnikom. Shranjene projekte lahko enostavno urejate.

Baner wide software

Program za oblikovanje etiket Avery Zweckform je brezplačen in je na voljo na spletu, primeren je za Mac in Windows. Programa ni potrebno prenesti in namestiti na vaš računalnik saj deluje v oblaku, potrebujete le internetno povezavo. Vse predloge za oblikovanje etiket so združljive z Mac in Windows in so dostopne takoj.

Z Avery Zweckform programom lahko etikete oblikujete brezplačno in online - kadar koli in kjer koli. Poleg tega lahko program Avery Design & Print uporabite tudi za oblikovanje in tiskanje vizitk, voščilnic, folij za majice in številnih drugih proizvodov iz ponudbe Avery Zweckform.

Vse oblikovane projekte lahko preprosto shranite v programu – prenos oblikovanih projektov na vaš računalnik ni več potreben. Vaše shranjene etikete vam bodo na voljo vedno, ko boste zagnali program Avery Design & Print – bodisi na vašem računalniku, tablici ali mobilnem telefonu. Tako lahko z oblikovanjem nadaljujete tam, kjer ste končali.

Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ) – pogosta vprašanja o oblikovanju etiket

Obstaja več načinov za oblikovanje etiket. Eden od načinov je uporaba posebnih programov, ki omogočajo individualno oblikovanje etiket. Za to lahko uporabite naš program za oblikovanje in tiskanje etiket Avery Design & Print. Ta program je brezplačen. Drugi način je uporaba v naprej pripravljenih predlog za etikete. Nudimo širok nabor predoblikovanih predlog, ki jih lahko uporabite kot osnovo za izdelavo vaših unikatnih etiket – bodisi za delo v pisarni (npr. etikete za registratorje), antibakterijske etikete, označitev domačih izdelkov (npr. kozarčkov za marmelado, steklenic za liker...), etikete za posebne aplikacije (npr. kontrolne etikete, etikete za osnovna sredstva) ali za sezonske teme (npr. božič, velika noč). V naprej pripravljene predloge lahko prilagodite svojim potrebam in spremenite samo besedilo in obliko.

Obstajajo različni programi, s katerimi lahko sami oblikujete etikete. Na naši spletni strani vam v ta namen nudimo popolnoma brezplačen spletni program Avery Design & Print, uporabljate ga online. Vse, kar morate storiti je, da v program vnesete številko artikla, na katerega želite tiskati. Program vsebuje prazne predloge, katere oblikujete po svoje. Vsebuje tudi predoblikovane predloge, katere prilagodite vašim zahtevam. Ko ste končali z oblikovanjem, etikete natisnete s svojim tiskalnikom in jih takoj uporabite.

Ko končate z oblikovanjem svojega projekta v programu Avery Design& Print in ga želite natisniti, kliknite na zeleni gumb Predogled in tiskanje (spodaj desno) in nato na zeleni gumb Natisni. Odpre se pogovorno okno Shrani projekt, kjer lahko svoj projekt shanite. Nato v pogovornem oknu Natisni projekt (program Avery Design&Print vsak vaš projekt, ki ga želite natisniti, shrani v PDF datoteko) kliknite na zeleni gumb Prenesi PDF datoteko in jo shranite na svoj računalnik.

Različni brskalniki nato to PDF datoteko odprejo na različne načine. Za odpiranje PDF datoteke vedno priporočamo uporabo programa Adobe Reader in ne PDF prikazovalnika znotraj brskalnika, ki ga uporabljate.
Da bo tiskanje uspešno, preverite nastavitve tiskanja in tiskalnika:
velikost papirja: A4
medij, na katerega tiskate: etikete, papir večje gramature ali karton
kvaliteta tiska: najboljša
Vedno mora biti izbrana možnost Dejanska velikost in ne Prilagodi

Pozor: ko shranite projekt, ga program shrani v datoteko oblike *.avery in to datoteko lahko kasneje zopet odprete izključno s programom Avery Design&Print. Ko kliknete Natisni, program ustvari datoteko oblike *.PDF, ki je namenjena tiskanju vašega projekta. PDF datoteke s programom Avery Design&Print ne morete odpreti!

Pozor: za odličen izpis uporabljajte samo Avery Zweckform proizvode.

Da, projekt lahko shranite in ga kasneje ponovno odprete s programom Avery Design&Print.

Projekt shranite s klikom na gumb Shrani (zgoraj desno).

Izberite Shrani na MyAvery račun, če želite datoteko shraniti v oblak in do nje dostopati iz različnih računalnikov z internetno povezavo. Če MyAvery računa še nimate, ga morate ustvariti. V ustvarjen račun se nato prijavite in shranite projekt.

Izberite Shrani na moj računalnik in datoteko oblike *.avery shranite na svoj računalnik. To datoteko lahko kasneje odprete izključno s programom Avery Design&Print.

Za vse naše proizvode, na katere lahko tiskate, najdete predloge tukaj