Folije in prosojnice

Odkrijte pestrost naše ponudbe

 V Avery Zweckform ponudbi folij boste našli vse: od prosojnic za grafoskope, do samolepilnih folij in folij za preslikavo na majice. Seveda vse v preverjeni in najboljši kvaliteti, po kateri smo znani. Predavajte, prepričajte in navdušite!

Folije pregled 1 uporaba

Folije in prosojnice

Product listing block

Poglejte skozi!
Predloge, vzorci, prosojnice in folije Avery Zweckform

Predstavitev brez folije? Nepredstavljivo. Poslušanje brez slik ali animacije je utrujajoče. Vizualni pripomočki so na predstavitvi zlata vredni. Če poslušalec sliši in tudi vidi povedano, si bo to zagotovo hitreje zapomnil. Učite se od najboljših in vizualizirajte svojo predstavitev, na primer s pomočjo prosojnic. V naši ponudbi boste našli veliko izbiro prosojnic, ki jih lahko natisnete z inkjet, črno-belimi ali barvnimi tiskalniki ali pa jih fotokopirate. Na voljo pa so vam tudi naše brezplačne predloge, ki jih lahko uporabite pri svojih predstavitvah.

Folije pa niso ključnega pomena le pri predstavitvah! Avery Zweckform vam ponuja različne folije za vse možne aplikacije. Za vas imamo v ponudbi samolepljive, transparentne in vremensko odporne folije, ki jih lahko uporabite tudi v zunanjih prostorih, ter folije z visokim sijajem.

Naše folije bodo všeč tudi vsem, ki ste radi ustvarjalni. Majica z vašim najljubšim motivom ali skodelica za kavo z vašo sliko - z našimi Avery Zweckform folijami za preslikavo na majice vaša domišljija nima meja.