Podlaga za etikete

Odlična osnova za lepljenje etiket

Iščete idealno rešitev za označevanje vsebine v zabojnikih? Potem so  Avery Zweckform podlage za etikete prava izbira! Naše podlage za etikete so optimalne za označevanje kontejnerjev ali zabojnikov: podlago za etiketo preprosto namestite na želeno mesto na zabojniku in nato na podlago prilepite etiketo. Zahvaljujoč posebnemu premazu lahko na podlago prilepljene etikete kadar koli odstranite brez ostankov. Z Avery Zweckform podlagami si prihranite zamudno in drago čiščenje - vaši zabojniki, škatle, kontejnerji in druga transportna embalaža bodo vedno pripravljeni na označitev z novimi etiketami.

Okolju prijazno
Podlage za etikete 8001-20 Vsebina: etiket: 80 / listov: 20
8001-20
120 x 80 mm
etiket: 80 / listov: 20
predtisk
Okolju prijazno
Podlage za etikete 8001-5 Vsebina: etiket: 20 / listov: 5
8001-5
120 x 80 mm
etiket: 20 / listov: 5
predtisk
Okolju prijazno
Podlage za etikete 8002-5 Vsebina: etiket: 10 / listov: 5
8002-5
160 x 120 mm
etiket: 10 / listov: 5
predtisk
Okolju prijazno
Podlage za etikete 8003-5 Vsebina: etiket: 5 / listov: 5
8003-5
220 x 160 mm
etiket: 5 / listov: 5
predtisk

Uporaba podlag za etikete

1350x259px_4Koraki_Podlaga_za_etikete

1. Lepljenje podlag za etikete

Da bi omogočili enostavno in večkratno označevanje transportne embalaže, na izbrano mesto na embalaži najprej prilepite podlago za etiketo. Na izbiro je več različnih velikosti podlag, zato lahko označevanje prilagodite svojim zahtevam.

3. Odstranitev etiket s podlage

Etikete lahko s podlage odstranite kadarkoli, ne da bi na embalaži ostali ostanki. S tem prihranite čas in denar, saj zamudno čiščenje ostankov lepila in etiket ni več potrebno.

2. Na podlago prilepite etiketo

Ko ste prilepili podlage za etikete, na podlage prilepite etikete. Ker imajo podlage poseben premaz, lahko etikete kadarkoli odstranite brez ostankov in jih zamenjate z novimi etiketami.

4. Novo etiketo na podlago prilepite tako pogosto, kot želite

S podlage odlepite stare etikete in prilepite nove etikete - tako pogosto, kot želite. Dodatna prednost: z uporabo podlag za etikete zagotovite vašim škatlam in zabojnikom enoten videz, saj so vedno označene na istem mestu.

Preprosto in ponavljajoče lepljenje etiket na podlage

Zabojnik_Podlaga_Za_Etikete_1500px

Podlage za etikete so posebna vrsta etiket ter učinkovit in cenovno ugoden način označevanja transportne embalaže za potrebe logistike. Omogočajo preprosto in hitro označevanje brez dragega in zamudnega čiščenja. Zahvaljujoč posebnemu premazu, lahko s podlag za etikete odstranite stare etikete brez vsakršnih ostankov in prilepite nove etikete - tako pogosto, kot želite. Običajne etikete, prilepljene na škatle in zabojnike, po odstanitvi pogosto puščajo ostanke lepila, odstranjevanje pa je običajno zamudno in drago.

Podlage za etikete je enostavno namestiti, saj so samolepilne. Zahvaljujoč permanentnemu lepilu je zagotovljen dober oprijem na transportni embalaži. Lahko se zanesete, da bodo podlage trdno prilepljene in se ne bodo neželeno odlepile. Z uporabo podlag za etikete zagotovite tudi enoten videz vašim škatlam in zabojem, saj bodo etikete vedno prilepljene na isto mesto (na podlago za etikete).

Področja uporabe in možnosti uporabe

Etikete_kanister_bele_uporaba

Podlage za etikete se uporabljajo na različnih področjih v logistiki. V skladišču, za transport ali distribucijo uporabite podlage za etikete in učinkovito ter stroškovno ugodno označite kontejnerje, transportne škatle, zabojnike, palete, sode in še kaj.

V skladiščni logistiki se podlage za etikete pogosto uporabljajo za označitev palet, polic ali skladiščnih zabojnikov. Zahvaljujoč večkratnemu lepljenju etiket na podlago lahko vsebino vedno znova in znova posodabljate brez dragega čiščenja ali zamudnega odstranjevanja etiket.

Podlage za etikete se uporabljajo tudi v transportnem sektorju za identifikacijo zabojnikov in embalaže. Etikete s pomembnimi podatki, kot so: naslov za dostavo, datum prevoza ali vsebina, enostavno prilepite na podalgo. Ko morate podatke posobiti, etikete s podlage odstranite in prilepite nove etikete z novimi podatki.

Prednosti podalg za etikete v primerjavi z običajnimi etiketami

Običajne samolepilne etikete se običajno prilepijo le enkrat in jih je težko ali nemogoče odstraniti brez ostankov. Verjetnost, da bodo ostanki etikete ali ostanki lepila ostali na embalaži, je zelo velika. Tudi, če ostanke poskušate odstraniti, jih nekaj še vedno ostane. Temeljito čiščenje pa je zamudno in drago. Še dražja je zamenjava embalaže, poleg tega tudi ni trajnostna. Posledično uporabniki lepijo nove etikete čez bolj ali manj dobro odstranjene etikete - a to ne izgleda niti lepo niti profesionalno.

Rešitev so podlage za etikete. To so posebne etikete, ki omogočajo večkratno lepljenje etiket na zabojnike in drugo transportno embalažo in zagotavljajo, da se nalepljene etikete odstranijo brez ostankov.

To pomeni, da odstranjene etikete za sabo ne puščajo ničesar. Vašo transportno embalažo lahko ponovno uporabite - staro etiketo s podalge odstranite in prilepite novo etiketo. Zamudno in drago čiščenje ostankov etiket ni potrebno. S tem ne prihranite samo denarja, ampak tudi živce – navsezadnje je odstranjevanje etiket lahko precej neprijetno opravilo. Podlage za etikete omogočajo enostavno in hitro odstranjevanje starih etiket in lepljenje novih. Podlage za etikete so odporne na pranje in se lahko uporabljajo tudi na embalaži, katero je treba očistiti. Ne pozabite, da podlage za etikete dajejo tudi enoten in profesionalen izgled vašim škatlam, zabojnikom in drugi transportni embalaži.

Pogosto zastavljena vprašanja o podlagah za etikete

Podlage za etikete posebne etikete, ki omogočajo večkratno označevanje zabojnikov. Služijo kot osnova za nanos začasnih etiket, na primer na transportnih kontejnerjih. Etiketo se na podlago prilepi tako pogosto, kot je potrebno. Ko je etiketo treba zamenjati z novo, se jo enostavno odstrani brez vsakršnih ostankov.

Podlage za etikete se večinoma uporabljajo v logistiki za učinkovito in stroškovno ugodno označevanje kontejnerjev, zabojev, škatel, povratne embalaže in transportnih sistemov. Podlage za etikete omogočajo hitro in fleksibilno označevanje transportnih zabojnikov z novimi podatki. Ko se stara etikete odstrani, ne pušča nobenih ostankov lepila. Poleg tega podlage za etikete ustvarjajo enotno podobo, saj so zabojniki in druga transpartna embalaža označeni vedno na istem mestu.

Podalge za etikete omogočajo večkratno označevanje transportne embalaže. Podlage so samolepilne in hitro in enostavno nalepijo na želeno mesto na embalaži. Služijo kot osnova za lepljenje začasnih etiket. Zahvaljujoč posebnemu premazu lahko nalepljene etikete kadarkoli odstranite, ne da bi pri tem ostajali ostanki. Lepilo na podlagah za etikete je močno in permanentno, kar zagotavlja zanesljiv in trajen oprijem na raznih materialih. Podlag za etikete se ne odstranjuje.

Sorodne ideje:
Etikete