Viseče oznake

primerne za številne aplikacije

Avery Zweckform viseče oznake so natisljive in idealne za označevanje izdelkov za prodajo, daril ter oblačil v maloprodaji ali za zasebno uporabo. Ne glede na to, ali želite okrasiti darila ali lično označiti proizvode za prodajo, imamo za vas prave oznake.

Oznake so na voljo v različnih velikosti in materialih: karton z mikroperforiranimi robovi, karton s popolnoma gladkimi robovi ali trpežna folija.

Vrvice za pripenjanje oznak so priložene.

Okolju prijazno
Viseče oznake T3001-10 Vsebina: oznak: 100 / listov: 10
T3001-10
mikroperforirani robovi
črno/bel laser, barvni laser
obojestranski tisk
Okolju prijazno
Viseče oznake T3002-10 Vsebina: oznak: 100 / listov: 10
T3002-10
mikroperforirani robovi
črno/bel laser, barvni laser
obojestranski tisk
Okolju prijazno
Viseče oznake T3003-10 Vsebina: oznak: 150 / listov: 10
T3003-10
mikroperforirani robovi
črno/bel laser, barvni laser
obojestranski tisk
Okolju prijazno
Viseče oznake T3004-10 Vsebina: oznak: 120 / listov: 10
T3004-10
mikroperforirani robovi
črno/bel laser, barvni laser
obojestranski tisk
Okolju prijazno
Viseče oznake T2001-10 Vsebina: oznak: 100 / listov: 10
T2001-10
gladki robovi
220 g/m²
črno/bel laser, barvni laser
Okolju prijazno
Viseče oznake T2002-10 Vsebina: oznak: 100 / listov: 10
T2002-10
gladki robovi
220 g/m²
črno/bel laser, barvni laser
Okolju prijazno
Viseče oznake T2003-10 Vsebina: oznak: 150 / listov: 10
T2003-10
gladki robovi
220 g/m²
črno/bel laser, barvni laser
Okolju prijazno
Viseče oznake T2004-10 Vsebina: oznak: 120 / listov: 10
T2004-10
gladki robovi
220 g/m²
črno/bel laser, barvni laser
Okolju prijazno
Viseče oznake T1001-10 Vsebina: oznak: 100 / listov: 10
T1001-10
mikroperforirani robovi
185 g/m²
inkjet, črno/bel laser, barvni laser
Okolju prijazno
Viseče oznake T1002-10 Vsebina: oznak: 150 / listov: 10
T1002-10
mikroperforirani robovi
185 g/m²
inkjet, črno/bel laser, barvni laser

Raznolikost visečih oznak

Oznaka_uporaba_pravokotna

Viseče oznake se lahko uporabljajo za različne namene, na primer za označitev daril, če želite darilu dati vašo osebno noto ali sporočilo. Prednost: izdelajte unikatne oznake in jih prilagodite glede na priložnost. Za označitev daril je na voljo več oblik in velikosti oznak.

Viseče oznake se uporabljajo tudi v drugih panogah, na primer v prehrambni ali kozmetični industriji. Uporabljajo se za označevanje izdelkov in sporočanje pomembnih informacij, kot so sestavine ali rok uporabe. Tudi tukaj je na voljo več velikost in materialov. Na viseče oznake dodajte še vaš logotip in poudarite vašo blagovno znamko.

Oznake so nepogrešljive, če želite izdelke opremiti še z drugimi pomembnimi informacijami, na primer: z informacijami o trajnosti ali posebnih sestavinah, kar lahko vzbudi zanimanje vaših potencialnih kupcev. Vabimo vas, da sami izdelate unikatne viseče oznake.

Oznaka_krpa_pravokotna_uporaba

Viseče oznake lahko uporabite tudi za označitev tekstila ali oblačil. Na oznake dodajte informacije, na primer velikost ali navodila za vzdrževanje. Tudi tukaj je v ponudbi več različnih materialov in oblik.

Praktičnost oznak omogoča vsestransko uporabo, zato lahko oznake uporabite tudi za označevanje rastlin. Informacije, kot so ime rastline ali navodila za nego, preprosto dodajte na visečo oznako. Zlasti v vrtnih centrih ali drevesnicah je označevanje rastlin nepogrešljivo, saj strankam takoj posredujete vse pomembne informacije.

Tudi v logistiki so oznake še kako dobrodošle, saj označitev paketov zagotavlja sledenje in identifikacijo pošiljk. Pri tem je pomembno, da je material oznak kompakten, saj bo dobro in pregledno označena pošiljka varno in hitro prispela na cilj.

Oblike in velikosti oznak za označitev proizvodov in daril

Kot ste vajeni pri naših etiketah, so tudi oznake v različnih oblikah in velikostih. Zato lahko oznake prilagodite in uskladite z izgledom darila ali izdelka in zagotovite, da bo na koncu vse skupaj videti usklajeno.

Ne glede na to, ali je oznaka pravokotna, kvadratna ali okrogla ali če ima zaobljene ali poševne vogale, lahko z vašim individualnim oblikovanjem okrepite svojo blagovno znamko in ste opaznejši od konkurence. Ne pozabite, da boste z darilom, kateremu boste dodali unikatno izdelano posvetilo ali čestitko, na obdarovanca naredili odličen vtis!

Pripenjanje oznak, materiali in obdelava

Avery Zweckform oznake so na voljo v različnih materialih in bodo zagotovo ustrezale vašim zahtevam. Vse različice oznak je možno potiskati po obeh straneh (odlično za dodatne informacije na zadnji strani).

Oznake iz belega 220 g ali 185 g kartona so vsestransko uporabne, primerne tudi za uporabo v živilski ali kozmetični industriji.

Oznake iz folije so zelo trpežne, debelina folije je 190 µ ali 270 µ. Primerne so tudi za uporabo na prostem, saj so odporne na vodo in UV žarke ter se ne trgajo.

Vrvice za pripenjanje so priložene.

Oblikujte viseče oznake – to je tako enostavno

Oznaka_sveca_okrogla_uporaba

Zahvaljujoč spletnemu programu Avery Design & Print lahko oznake enostavno oblikujete kar sami. Če želite oznake uporabiti za označitev izdelkov ali daril, je to odvisno od vas: naš spletni program vsebuje številne predloge, ki jih lahko prilagodite vsaki priložnosti. Seveda ste lahko ustvarjalni tudi sami in oznake oblikujte s svojimi slikami ali motivi. Dodate lahko še besedilo, kodo in obliko. Kartonske oznake ali oznake iz folije s priloženimi vrvicami le še pritrdite.

Program je enostaven za uporabo, kar tudi neizkušenim uporabnikom omogoča ustvarjalno oblikovanje. Poleg že obstoječih predlog bodo v prihodnje dodane še nove predoblikovane predloge, kar vam bodo nudilo še večjo izbiro.

Na program Avery Design & Print

Pogosta vprašanja o oznakah

To so oznake, ki se lahko imenujejo tudi oznake za darila, oznake-obešanke, oznake za cene in podobno - odvisno od predvidene uporabe. So majhne in se jih na izdelek pritrdi z vrvico. Idealne so za mala podjetja, obrtnike, maloprodajne trgovine, vrtne centre in številne druge dejavnosti. Viseče oznake so vsestransko uporabne, tudi za zasebno uporabo, na primer za označitev daril, saj dajejo darilom oseben pečat.

Možnosti uporabe je veliko. Z njimi označite proizvode za prodajo z logotipom ali s cenami, označite lahko tudi tekstil in oblačila ter poštne pošiljke. Nemalokrat se viseče oznake uporabljajo za označitev ali dekoracijo daril, saj dajejo darilu oseben pečat.

Da, z veseljem vam nudimo prazne in predoblikovane predloge, ki jih oblikujete z našim brezplačnim spletnim programom Avery Design & Print in natisnete z vašim domačim tiskalnikom.

Da, naš spletni program Avery Design & Print omogoča tudi uvoz slik, shranjenih na vašem računalniku. Obdarovanec bo še bolj vesel, če boste k darilu pripeli unikatno oblikovano oznako.

Sorodne ideje:
Etikete Darila