5 nasvetov za popoln začetek šolskega leta

Le kdo se tega ne spomni? Na začetku se zdi, da so počitnice neskončno dolge, a še preden se zaveš, je pred vrati že novo šolsko leto. Za starše, šolarke in šolarje imamo nekaj nasvetov, da se boste lahko odlično pripravili na šolske dni.

Z-Design sola pregled uporaba
Ultra tabs jedilnik velik uporaba

1. nasvet: Vedno mislim nate

Kako se že reče? "Ljubezen gre skozi želodec". Zakaj ne bi otroku dovolili, da si prvi teden šole sam izbere svoje najljubše jedi?

Če se ne more takoj odločiti, katero jed želi imeti na posamezen dan, potem lahko jedilnik sproti prilagaja s praktičnimi označevalci Ultra Tabs.

Seveda pa med obroki ne sme manjkati malo motivacije.

Naši pisani Ultra Tabs so kot nalašč za to. Nanje napišite pozitivna in zanimiva sporočila ter jih na skrivaj prilepite v zvezek. Ko bodo otroci našli Note Tabs, jih bodo enostavno odstranili.

Seveda pa so Ultra Tabs odlični tudi za organiziranje in označevanje dokumentov. Predvsem ob začetku šolskega leta je seznam opravkov za starše dolg. Z dobro označenimi zapiski in planerji pa je vse pregledno.

599839 Z-Design Skarje uporaba

2. nasvet: Pravočasno pripravite šolsko torbo!

Šolske torbe ne pripravljajte z otroci šele zjutraj, raje vse pravočasno pripravite že večer prej - nihče si ne želi v šolo skupaj s stresom in neorganizirano.

Poskrbite, da so vsa pisala in zvezki pravočasno označeni. Če so oznake še individualno in z veliko ljubezni oblikovane, je pa toliko boljše!

V ta namen imamo v ponudbi praktične vnaprej oblikovane nalepke in posebne etikete iz folije, ki jih ročno popišete ali natisnete. Nalepke so zelo trpežne in pisanih barv!

Fotografije

3. nasvet: Natisnite fotografije s počitnic

Skupaj z otroki natisnite nekaj najlepših fotografij s počitnic na poseben papir za fotografije. Tako bodo otroci svojim prijateljem ne le povedali, ampak tudi pokazali, kaj so doživeli na počitnicah in kje so bili. Ne pozabite, slike povedo več kot tisoč besed.

599839 Z-Design Skatla kruh uporaba

4. nasvet: Med odmorom ne sme manjkati malica

Sendvič s solato in sirom, ki ste ga pripravili z ljubeznijo, bo otrokom dal energijo, da bodo preživeli dolg dan v šoli. Ampak, po jedi postanejo druge stvari veliko pomembnejše in posoda za malico je ostala na igrišču.

Nič zato. Posodo za malico označite z našimi nalepkami za imena, ki so primerne tudi za pomivanje v pomivalnem stroju. Označeno posodo bo najditelj lahko vrnil lastniku.

51034 Z-Design Motivacijske nalepke zivali uporaba

5. nasvet: Z motivacijo do boljšega uspeha

Učitelji, svoje učence spremenite v kralje domačih nalog s pomočjo pisanih nalepk

Vsi otroci imajo radi nagrade, še posebej v šoli. S pisano motivacijsko nalepko nagradite otroka, če je lepo napisal in pravilno rešil domačo nalogo. Poleg motivacijskih nalepk s prijaznimi in pozitivnimi motivi so na voljo tudi ocenjevalne etikete. Mimogrede, vse Avery Zweckform nalepke redno testirajo neodvisni laboratoriji, da se zagotovijo najvišji standardi kakovosti.

Izbor proizvodov za dober začetek šolskega leta

Okolju prijazno
Komplet nalepk, motiv: motivacija 51033 Vsebina: nalepka: 504 / listov: 12
papir
permanentno
raznobarvna
Komplet nalepk za imena 59983 Vsebina: nalepka: 249 / listov: 9
folija
ekstra permanentno
raznobarvna
Okolju prijazno
Označevalci UltraTabs 74759
Polyester with paper-coated tab
neonsko zelena, neonsko roza, neonsko oranžne, neonsko rumena
40 kosov
Foto papir za inkjet tiskalnike C2549-100
200 g/m²
listov: 100
10 x 15