Stopnje kvalitete papirja za inkjet tiskalnike

Papir za inkjet tiskalnike za izvrsten izpis

Naš papir, prilagojen za tiskanje z inkjet tiskalniki, zagotavlja dolgotrajno obstojnost barv. Posebni obojestranski premaz omogoča tiskanje z odlično barvno ločljivostjo, barva se po tiskanju hitro posuši in se ne razmaže.  Zaradi posebnega premaza je izpis na natisnjenih dokumentih zelo oster in živih barv - to pa je povsem drugače pri papirju brez kakovostnega premaza, pri kateremu se barva običajno razmaže, izpis pa je meglen in brez ostrine.

Papir inkjet
Papir Inkjet Superior Mat 170g

Papir je na voljo v treh stopnjah kvalitete

Classic

Za vse priložnosti, na primer za tiskanje neobdelanih fotografij. Formula za hitrejše in učinkovitejše sušenje črnila poskrbi, da so vaše fotografije v trenutku suhe in se ne razmažejo, prav tako pa vam zagotavljamo tiskanje v naravnih barvah in z visokim sijajem.

Superior

Za tiskanje zahtevnejših vsebin, na primer fotografij za albume. Zaradi posebne formule za hitrejše in učinkovitejše sušenje črnila so vaše fotografije v trenutku suhe in se ne razmažejo. Visoko kakovostni premaz skrbi za barvni sijaj in kontrastne slike.

Premium

Za vrhunski izgled in tiskanje v najboljši kvaliteti, idealen za tiskanje portretnih fotografij ali posnetkov od blizu. Poseben visoko kakovosten premaz zagotavlja tiskanje z visokim sijajem, izjemnim kontrastom in ostrino obrisov. Izredno močan papir omogoča, da bodo vaše natisnjene fotografije nepozabljive.

Naš asortima papirjev za inkjet tiskalnike

Papir inkjet

Izberite pravi papir za vaš tiskalnik

Sorodne ideje:
Pisarna Papir