Nasveti za učinkovito pošiljanje

Paketi, pogodbe in pomembni dokumenti - ni delovnega dne brez poštnih pošiljk. Nasvet: uporabite etikete za pisma, jih oblikujte in natisnite. Tako boste prihranili čas, ki ste ga porabili z zamudnim pisanjem na roko, poleg tega bo vaša pošta imela urejen in edinstveni videz. Ponujamo vam brezplačne predloge, s katerimi lahko sami oblikujete etikete za pisma. Predloga, ki jo uporabite za pošiljanje pisem, bo zagotovo dobrodošla tudi pri pošiljanju paketov in večjih pošiljk.

Etikete pisma inkjet bele uporaba
Etikete naslovi pregled uporaba

Oblikujte in natisnite etikete za pisma

Za vrhunski videz

Včasih je pomembno, da tudi pisemska ovojnica predstavlja podjetje - še posebno, kadar preko pošte poslujete s svojimi strankami. Rešitev predstavljajo transparentne etikete, ki jih skoraj ni opaziti, ko so prilepljene, hkrati pa vašim pošiljkam dajejo lep in edinstven videz. Transparentne etikete so primerne tudi za vabila na poroke, osebna pisma in pakete.

Etikete paket vremensko odporne uporaba 0

Etikete za naslove, odporne proti vremenskim vplivom

Zelo odporne poliestrske etikete

Veter, sneg in dež, vaš paket pa mora prispeti na cilj v odličnem stanju? Uporabite torej etikete za pakete, odporne proti vremenskim vplivom. Etikete so odporne na vodo, umazanijo, UV žarke, temperaturne razlike in tudi, če se zmočijo, tekst na njih ostane čitljiv in se ne razmaže. Uporabite jih ne glede na to, kakšna bo vremenska napoved! Prav tako kot naši ostali izdelki so tudi te etikete primerne za tisknje z vsemi običajnimi laserskimi tiskalniki.

Block out

Neprosojne Blockout™ etikete

Zanesljivo prekrijejo vaše zastarele oznake

Neprosojne etikete za pakete so idealne za ponovno uporabo rabljene embalaže, saj popolnoma prekrijejo stari tekst. Z uporabo Avery Zweckform neprosojnih etiket ne boste naredili le nekaj dobrega za okolje, ampak boste tudi prihranili denar, ki bi ga sicer porabili za nakup nove embalaže. Za unikaten videz pa etikete opremite tudi z logotipom vašega podjeta.

Priporočamo vam naslednje proizvode:

Tukaj boste našli ustrezne etikete

Etikete pisma inkjet bele uporaba

Nič več izgubljenih pošiljk!

Etikete paketi inkjet uporaba

Hitro in varno do prejemnika

Etikete opozorilne ne zlagaj uporaba

Za pravilno ravnanje s pošiljkami

Etikete pisma frankirni stroji uporaba

Za vse običajne frankirne stroje

Sorodne ideje:
Etikete Pisarna
Korak po koraku naslovi uporaba

Tu boste našli navodila, kako v nekaj korakih oblikujete in natisnete etikete z naslovi.

Na navodila
ADPO predloge pisarna

Tukaj boste našli predoblikovane predloge za izdelavo etiket z naslovi. Prilagoditev predloge je enostavna in hitra.

Na predloge