Za svojo poroko oblikujte in natisnite unikatne etikete za steklenice

Kot nalašč za lepšo poročno mizo ali kot darilo za vaše goste

Z BREZPLAČNIMI Avery Zweckform preoblikovanimi predlogami do unikatnih daril za povabljene goste: na poroki jim podarite steklenice z vinom, na katere ste prilepili nalepke s svojim motivom. Izberite vam najljubše predoblikovane predloge s poročnimi motivi.

Mladenka poroka steklenica miza uporaba

Etikete za steklenice natisnite sami

Naše brezplačne predoblikovane predloge lahko oblikovno in vsebinsko povsem prilagodite in jih naredite unikatne. Vaše goste boste obdarili z izvirnim darilom.

Etikete poroka steklenica zoom uporaba

Etikete za steklenice za poroko

Oblikujte in natisnite jih sami

Če želite povabljene goste na poroki presenetiti, jim podarite steklenico z vinom, na katero ste prilepili unikatno oblikovano etiketo. Naj bo vino ali penina, oboje bo prispevalo k zabavnemu razpoloženju.

Namignili vam bomo, kako lahko z našimi etiketami kupljene steklenice hitro in enostavno spremenite v unikatno darilo. Opogumite se in sami oblikujte etikete steklenice!

Izberite katero izmed naših brezplačnih predoblikovanih predlog, jo prilagodite, natisnite na etikete, etikete prilepite na steklenice in obdarujte goste. Zanesete se lahko, da se bodo ob pogledu na darilo vsakokrat z veseljem spomnili vaše poroke.

Etikete, primerne za lepljenje na steklenice

Z-Design okrasne rolce vrtnice uporaba

Nalepke za poroko

Da bo poroka zares popolna!

Mladoporočenca veliko časa in energije namenjata organiziranju poroke in okrasitvi prostora, gostje pa iščejo čim bolj kreativna poročna darila.

Naše Z-Design nalepke za poroko so kot nalašč za to! Z njimi okrasite mize, prtičke in svečnike, polepšate lahko pa tudi darila. Izbirate lahko med naslednjimi motivi za:

  •      Dekoracijo miz
  •      Dekoracijo daril, na primer posodic za marmelado
  •      Dekoracijo Knjige gostov

Z-Design nalepke s poročnimi motivi so elegantne in brezčasne.

Na nalepke za poroko

Sorodne ideje:
Predloge Poroka Dogodki