MyDesign - proizvodi za kreativno ustvarjanje

Vnesite barve v vaše življenje

Z MyDesign proizvodi lahko dekoracijo za darila in druge predmete oblikujete in natisnete kar sami, popolnoma preprosto in zanesljivo, kar doma. Če potrebujete folije za preslikavo na majice za rojstnodnevno zabavo ali skodelico, okrašeno po vašem okusu, ali pa etikete za gospodinjske pripomočke, vam zagotavljamo, da z našimi nalepkami in etiketami vaša ustvarjalnost ne bo poznala meja.

MyDesign pregled 1 uporaba
Folije za preslikavo na majice MD1004

Folije za preslikavo na majice MD1004

temne in barvne bombažne tkanine
inkjet
MD1004
Folije za preslikavo na majice MD1001 Vsebina: listov: 5

Folije za preslikavo na majice MD1001

bele in svetle bombažne tkanine
listov: 5
inkjet
Folije za preslikavo na majice MD1003

Folije za preslikavo na majice MD1003

temne in barvne bombažne tkanine
inkjet
MD1003
Folije za preslikavo na majice MD1002 Vsebina: listov: 10

Folije za preslikavo na majice MD1002

bele in svetle bombažne tkanine
listov: 10
inkjet
Svetleče etikete za steklenice MD4001 Vsebina: etiket: 20 / listov: 5

Svetleče etikete za steklenice MD4001

steklene površine
etiket: 20 / listov: 5
inkjet
Folije za preslikavo na majice MD1006 Vsebina: listov: 24

Folije za preslikavo na majice MD1006

bele in svetle bombažne tkanine
listov: 24
inkjet
Prepustite se ustvarjalnosti!
My Design proizvodi za kreativno ustvarjanje za prav posebna darila in dekoracijo

Ali iščete ideje, kako bi vaša darila naredili bolj osebna? Ali pa morda iščete le predloge za dekoracijo doma? Potem je  ponudba kot nalašč za vas! S praktičnimi kreativnimi folijami lahko polepšate vaše majice, steklenice, kozarce, vaze in druge predmete po vaših željah. Kako? Popolnoma enostavno: izberite brezplačno predlogo, jo oblikujte po svojem okusu, natisnite na folijo in nalepite. Končano. Proizvodi so prilagojeni za vse inkjet tiskalnike.

Folije za preslikavo na blago

Posteljnina s sliko, ki ste jo naredili sami? S folijami za preslikavo na blago boste brez težav poskrbeli za dekoracijo vseh izdelkov iz bombaža. Z našo brezplačno programsko opremo Avery Design & Pint dobite ne le brezplačne predloge, vendar tudi možnost, da v program vstavite lastno sliko, ki jo nato enostavno natisnite na folijo.

Folije so seveda primerne tudi za oblačila. Kakšna se vam zdi ideja, da bi imeli na rojstnodnevni zabavi, fantovščini ali službenem izletu majice, ki ste jih posebej za to priložnost kreirali kar sami? Namesto, da bi plačevali predrage oblikovalce in tiskarne, lahko z našo programsko opremo v le nekaj korakih oblikujete lastno predlogo, jo natisnete na folije za preslikavo na blago in z likanjem nanesete na majico.

Folije za steklenice

Primerne za vse, ki izdelujete domače likerje, sokove in druge pijače. Polepšajte steklenice z etiketami za dekoracijo, ki jih lahko oblikujete kar sami. Z malce ustvarjalnosti bodo vaše steklenice zablestele.

Folije za dekoracijo stekla

Pomlad, božič, rojstni dnevi: s folijami za dekoracijo stekla lahko svoj dom okrasite za vsako priložnost. Polepšate lahko okna ali druge steklene površine in zagotavljamo vam unikatno dekoracijo!