Ustvarjanje MyAvery računa v programu Avery Design &Print

… in kako odpreti shranjene projekte

Če ste redni uporabnik Avery Design & Print programa, vam priporočamo, da v oblaku ustvarite brezplačen MyAvery račun. Namesto, da shranjujete svoje projekte na vaš računalnik, jih lahko shranite v našo spletno hrambo. To pomeni, da boste imeli dostop do vaših projektov iz katerega koli računalnika, povezanega z internetom.

DPO odprtje Avery racuna
racun korak1

Odprite program Avery Design & Print

Za uporabo brezplačnega programa Avery Design & Print pojdite na spletno stran www.avery-zweckform.si. V Programi in predloge kliknite na Program Avery Design & Print in nato kliknite rdeč gumb Na brezplačen program Avery Design & Print.

Odprla se bo domača stran programa Avery Design & Print. Kliknite na modri gumb Ustvari račun, da začnete z registracijo.

racun korak2

Izpolnite obrazec za prijavo

Vaše podatke vnesite v pogovorno okno Prijava ali ustvarjanje računa in nato kliknite na Ustvari račun za potrditev.

racun korak3

Prijava v MyAvery račun

Za prvo prijavo ali če ste se odjavili iz računa MyAvery, morate za  klikniti na Prijava in vpisati vaš E-poštni naslov in Geslo, ki ste ga vpisali, ko ste ustvarili vaš račun.

Če ste pozabili svoje geslo ali ga želite spremeniti, kliknite na Pozabil sem / Spremenil bom geslo in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev.

Če želite ostati prijavljeni, tudi ko zapustite Avery Design & Print, ne kliknite na Odjava.

racun korak4

Zdaj ste prijavljeni

Po prijavi se boste vrnili na domačo stran programa. Pozdravila vas bo po imenu, da boste vedeli, da ste prijavljeni. Sedaj boste lahko dostopali do vaših že shranjenih projektov ali začeli z oblikovanjem novega projekta.