Oznake za rastline

Z našimi visoko kakovostnimi oznakami za rastline, ki jih je mogoče natisniti po obeh straneh, lahko perfektno označite svoje rastline. Oznake za rastline so idealne za uporabo v drevesnicah, cvetličarnah in vrtnarijah. Nudimo vam več oblik: vtične oznake in oznake z zanko. Oznake za rastline lahko oblikujte po svojih željah.

Oznake za rastline T3005-10 Vsebina: oznak: 120 / listov: 10

Oznake za rastline T3005-10

mikroperforirani robovi
črno/bel laser, barvni laser
obojestranski tisk
Oznake za rastline T3006-10 Vsebina: oznak: 60 / listov: 10

Oznake za rastline T3006-10

mikroperforirani robovi
črno/bel laser, barvni laser
obojestranski tisk
Oznake T3007-10 Vsebina: oznak: 110 / listov: 10

Oznake T3007-10

mikroperforirani robovi
črno/bel laser, barvni laser
obojestranski tisk
Oznake T3008-10 Vsebina: oznak: 60 / listov: 10

Oznake T3008-10

mikroperforirani robovi
črno/bel laser, barvni laser
obojestranski tisk

Uporaba: oznake za rastline so raznolike

Vticna_Oznaka_kava_arabica_uporaba

Oznake za rastline so odlične za označevanje in razvrščanje rastlin v drevesnicah, na zasebnih vrtovih in cvetličarnah. Oznake so narejene iz trpežnega poliestra in so v dveh debelinah: 190 µ in 140 µ. Zahvaljujoč vremensko odpornemu in trpežnemu materialu se oznake lahko uporabljajo tako v zaprtih prostorih kot na prostem.

Oznake za rastline so na voljo v dveh izvedbah: kot vtične oznake ali kot oznake z zanko. Vtične oznake so še posebej primerne za označitev rož in manjših rastlin. Oznake z zanko pa so odlične za označevanje dreves in grmovnic. Na oznake lahko natisnete le nekaj osnovnih informacij, ali pa podrobnejše informacije, na primer o negi in vzdrževanju ali pogojih za rast rastlin.

Z našim spletnim programom lahko oblikujete oznake za rastline po svojih zamislih, lahko pa uporabite katero od predoblikovanih predlog. Uporabite naše visoko kakovostne oznake in označite svoje rastline.

Oznake iz poliestra: odlične za označitev rastlin

Oznaka_Zanka_crassula_minova_uporaba

Naše oznake za rastline so narejene iz poliestra in so na voljo v dveh debelinah: 190 µ ali 140 µ. Zagotovo boste našli pravo oznako svoje potrebe.

Oznake za rastline so zelo trpežne in odporne na vremenske vplive, primerne so tudi za uporabo prostem. Izbirate lahko med dvema debelinama oznak: vtične oznake imajo debelino 190 µ, oznake z zanko pa 140 µ. Material je trpežen in zagotavlja optimalno obstojnost vaših oznak.

Ne glede na to, katero debelino oznak izberete, bodo vaše rastline z njimi dobro in zanesljivo označene, saj so izredno kakovostne in vašim rastlinam zagotavljajo popolno identifikacijo. Z našim programom Avery Design & Print oznake za rastline oblikujte po svojih željah.

Oblike oznak za rastline: vtične oznake ali oznake z zanko

Uporaba_Vticna_Oznaka_1500px

Z vtičnimi oznakami rastline označite na sodoben način: nanje natisnite vse pomembne informacije o rastlini, na primer: ime rastline, navodila za nego in vzdrževanje. Oblikujte jih tako, da rastline čim bolje predstavite in spodbudite kupce k nakupu. Z našim programom oznake za rastline oblikujete sami in jih natisnete z vašim tiskalnikom.

Naše oznake za rastline so na voljo v dveh oblikah: vtične oznake ali oznake z zanko. Zakaj ne bi sami izdelali unikatnih oznak, katere bi bile prilagojene vašim zahtevam?

  • Vtične oznake so odlična izbira, ko morate označiti manjše rastline in rože. Preprosto jih vtaknite v zemljo in zagotovite pregledno označbo. Če morate označiti zelišča, jih seveda tudi označite z našimi praktičnimi vtičnimi oznakami. Na splošno vtične oznake kupcu dajejo hiter in dober opis rastlin, na primer: na oznako natisnite fotografijo rastline na sprednjo stran, na zadnjo stran pa natisnite druge pomembne informacije, kot so navodila za nego.
Uporaba_Oznaka_Zanka_1500px
  • Oznake z zanko so odlična izbira za označitev dreves in grmovnic. Pripenjanje oznak z zanko je enostavno: oznako potegnite skozi zarezo z luknjo.

Na oznake z zanko natisnite vse potrebne informacije o rastlini in z njimi seznanite kupce. Sodoben in pregleden način označevanja nemalokrat pripomore k odločitvi za nakup. Še posebej, če so na oznaki predstavljena tudi koristna navodila za nego in vzdrževanje. Ne pozabite, da lahko z dobro predstavitvijo rastlin pripomorete k pospeševanju prodaje.

Preverite našo ponudbo oznak in izberite idealno rešitev za označevanje rastlin. Zahvaljujoč oznakam boste vse vrste rastlin zagotovo strokovno in pregledno označili. Oznake so zelo odporne, imajo dolgo življenjsko dobo in so primerne za uporabo tako v zaprtih prostorih kot na prostem.

S programom Avery Design & Print oznake za rastline oblikujte sami

Uporaba_Vticna_Oznaka_ozka

Brezplačen program Avery Design & Print nudi predloge za oblikovanje oznak za rastline. Oznake za rastline oblikujte tako, da se popolnoma ujemajo z vašo ponudbo in bodo vašim kupcem podane vse potrebne informacije. Program seveda zagotavlja, da je tiskanje na Avery Zweckform proizvode natančno, hitro in profesionalno.

Mimogrede, s programom Avery Design & Print lahko preprosto ustvarite tudi črtne kode in QR kode ter jih natisnete na oznake. Poleg tega lahko izberete slike iz naše galerije ali pa uporabite svoje slike in jih z intuitivnim orodjem uredite: slike obrežete, prestavite ali povečate. To vam omogoča, da izdelate oznake za rastline na sodoben in privlačen način.

Oblikovane projekte lahko shranite in do njih kasneje dostopate – na osebnem računalniku, tablici ali mobilnem telefonu – in z oblikovanjem nadaljujte tam, kjer ste končali. S programom Avery Design & Print lahko oznake oblikujete brezplačno in kadar koli.

Na program Avery Design & Print

Pogosta vprašanja o oznakah za rastline

Kaj so oznake za rastline?

Oznake za rastline vsebujejo vse informacije o rastlinah, kot so: njeno botanično ime, kakšno nego potrebuje in kakšna je idealna lokacija za rast. Oznake za rastline se običajno uporabljajo v drevesnicah, vrtnih centrih in cvetličarnah, da so kupci seznanjeni z vsemi podrobnimi in pomembnimi informacijami. Oznake za rastline so na voljo kot vtične oznake ali oznake z zanko. Katero oznako uporabiti, je večinoma odvisno velikosti rastline. Za celovito predstavitev rastlin (na primer dreves ali grmovnic) je idealna kombinacija obeh oznak.

Ali lahko sam oblikujem oznake za rastline?

Da, za oblikovanje oznak imate različne možnosti. Ena od možnosti je, da uporabite oznake, katere ročno popišete. Vendar pa takšne oznake ne izgledajo profesionalno, poleg tega pa takšno označevanje ni preveč praktično, če morate označiti veliko rastlin. Druga možnost je, da oznake oblikujete in natisnete profesionalno. Za to vam z veseljem ponujamo naš brezplačen program za oblikovanje Avery Design & Print. Uporabite naše predoblikovane predloge ali pa oznake oblikujte po svoji zamisli. Ko ste z oblikovanjem končali, oznake natisnite z vašim tiskalnikom - hitro in enostavno.

Kakšne so oblike oznak za rastline?

Oznake za rastline so na voljo v dveh oblikah: kot vtične oznake ali kot oznake z zanko. Odvisno od tega, kako in katere rastline želite označiti, izberite ustrezne oznake. Za večje rastline, drevesa in grmovnice so primernejše oznake z zanko, za rože, dišavnice in druge manjše rastline pa so primernejše vtične oznake.

Ali lahko uporabim oznake za rastline tudi za sobne rastline?

Seveda, z oznakami za rastline lahko označite tudi sobne rastline.

Sorodne ideje