Pošiljanje paketov

še nikoli ni bilo lažje!

Ne glede na to, ali morate poslati pakete, velike ovojnice ali tulce, boste tukaj zagotovo našli ustrezne etikete za vse vaše poštne pošiljke.

Za vas imamo vse, kar potrebujete za pošiljanje: etikete za naslove, etikete za termalne tiskalnike, frankirne etikete in opozorilne etikete. Pri nas dobite torej vse za hitro in enostavno pošiljanje. Etikete oblikujte in natisnite kar sami, saj je to povsem preprosto.

Etikete posiljanje pregled uporaba
Etikete  paketi  inkjet  uporaba
Hitro in varno do prejemnika
Etikete  pisma  frankirni  stroji  uporaba
Za vse običajne frankirne stroje
Etikete termalne uporaba
Za namizne in industrijske tiskalnike
Etikete za pecatenje uporaba
Dobra in zanesljiva zaščita
Etikete opozorilne ne zlagaj uporaba
Za pravilno ravnanje s pošiljkami
Etikete paketi reciklirane potiskane uporaba
iz 100 % odpadnega papirja
Pošljite paket!
Etikete za pakete

Pošiljate pakete posamično ali več naenkrat? Vaš paket - velik, majhen, kvadraten ali okrogel - ali varno prispe do naslovnika? Potem prav gotovo veste, pomembna je berljivost naslova na paketu. Naše etikete Avery Zweckform so dobra izbira, ko morate označiti pakete. Poleg kakovostnih etiket vam nudimo tudi brezplačen program za oblikovanje in tiskanje etiket za naslove. Etikete lahko oblikujete kar na spletu z internetno povezavo in jih enostavno oblikujete v skladu z vašimi osebnimi željami. Ne glede na to, kaksne etikete potrebujete, boste v naši ponudbi našli pravo velikost in obliko.

Etikete oblikujte z našim programom in jih natisnite z vašim tiskalnikom. Listi z etiketami se med tiskanjem ne zatikajo - tiskanje z laserskimi tiskalniki je bilo testirano in odobreno s TÜV SÜD. Etikete od podlage enostavno odstranite in prilepite na pakete.