Iščete katerega od starejših programov Avery Zweckform?

Tukaj si preberite, kaj lahko storite

Avery Zweckform je prvi program za oblikovanje in tiskanje etiket naredil že leta 1990! V preteklih letih smo našim uporabnikom ponudili različne programske rešitve, le-te neprestano izboljšujemo.

Da lahko izboljšujemo naše programe za oblikovanje in tiskanje etiket, moramo sčasoma starejše programe umakniti. Namesto njih našim uporabnikom nudimo novejše in sodobnejše programe. V večini primerov vam omogočimo, da so vaši stari projekti, ki ste jih ustvarili in shranili, združljivi z novim programom.

V nadaljevanju preberite, kaj se je zgodilo s vašim starim programom in kaj lahko storite:

DPO odprtje Avery racuna
Lifestyle ekran DPO namizni

Avery Design & Print Desktop

Če ste si namestili program Avery Design & Print na vaš računalnik, boste morali razmisliti o prehodu na našo spletno različico programa Avery Design & Print. Programa Avery Design & Print Desktop od leta 2019 dalje ne posodabljamo več. 

Ne skrbite - vse projekte, ki ste jih ustvarili z Avery Design & Print Desktop programom in shranili na vašem računalniku ali v MyAvery računu, lahko odprete s spletnim programom Avery Design & Print.

Če želite hiter dostop do spletnega programa Avery Design & Print, si lahko ustvarite bližnjico. Tukaj so navodila za ustvarjanje bližnjice in ikone na namizju vašega računalnika.

Če imate kakršna vprašanja o programu, nas lahko pokličete na telefonsko številko: 01 5685004. 

Lifestyle ekran DesignPro

Avery DesignPro

Avery je program DesignPro naredil leta 2001. V prvi različici programa so shranjeni projekti imeli končnico *.zdp, od leta 2005 dalje pa so imeli končnico *.zdl (oziroma .cmdx za Mac).

Ta program naši uporabniki še vedno uporabljajo. Ko pa dobijo nov računalnik, ugotovijo, da programa DesignPro ne morejo več namestiti na svoj računalnik.

Trenutno lahko pretvorimo večino datotek *.zdl v novi format *.avery. Projekti, shranjeni v spletnem programu Avery Design & Print, imajo  končnico *.avery.

Če imate projekte shranjene kot *.zdl ali *.cmdx in jih še želite uporabljati, se obrnite na našo pomoč strankam po e-pošti: prodaja@laseti.si.

Program Wizard

Avery Wizard

Avery Zweckform že več kot 30 let sodeluje z Microsoftom®. Skupaj sta naredila  dodatek za  Word (Avery Wizard), ki je omogočal enostavno oblikovanje in tiskanje na predloge Avery Zweckformovih proizvodov.

Ker program Word® že vsebuje naše predloge, spletni program Avery Design & Print pa tudi omogoča oblikovanje in tiskanje etiket, smo leta 2013 umaknili vtičnik Avery Wizard za Microsoft®.

Če za oblikovanje in tiskanje etiket raje uporabljate predloge za Word, lahko tukaj prenesete prazne predloge. Druga možnost je, da zaženete spletni program Avery Design & Print in etikete ustvarite s tem programom.

Na program Avery Design & Print

Lifestyle tablica ekran DPO tablica stari

Avery Design & Print za tablične računalnike

Avery je imel v zadnjih nekaj letih samostojno različico programa Avery Design & Print za tablične računalnike.

Dobra novica je, da naša najnovejša različica programa Avery Design & Print podpira tudi uporabo zaslona na dotik in zaradi tega ni več potrebe po samostojni različici za tablične računalnike. Aplikacijo za tablične računalnike smo zato prenehali podpirati in smo jo odstranili.

Če želite naš program še naprej uporabljati s tabličnim računalnikom, odprite naš spletni program Avery Design & Print. Ta program lahko uporabljate tako s tabličnim računalnikom kot z mobilnim telefonom.