Božične nalepke, motiv: palček papir

52094
Vsebinanalepka: 7 / listov: 1
Božične nalepke, motiv: palček 52094
Božične nalepke, motiv: palček 52094
Božične nalepke, motiv: palček 52094
Božične nalepke, motiv: palček 52094
  • 7 božičnih nalepk z motivi palčkov, v zavitku je 1 list
  • Za božično-novoletno dekoracijo
  • Barvite papirne nalepke z dodanimi bleščicami
  • Papir ima FSC® certifikat: odgovorno gospodarjenje z gozdovi
  • Narejeno v Nemčiji
Opis

Koliko palčkov je pomagalo Božičku zavijati darila? Očarljivi in ljubki škrati na barvitih božičnih nalepkah prispevajo k bleščečemu prazniku! Smešni vilinski vzorci in bleščice bodo še dodatno razveselili vaše ljubljene, družino in prijatelje!

Božične nalepke s prisrčnimi palčki so odlične za dekoracijo daril, voščilnic, pisem, vrečk s piškoti, kozarcev z domačimi dobrotami, darilnih bonov, adventnih koledarjev, božičnih okraskov ali praznično okrašene mize. V zavitku je 7 nalepk s čudovitim in barvitim motivom, ki naredijo praznik še bolj čaroben. Nalepke so narejene iz visoko kakovostnega papirja s FSC® certifikatom.

Trajnost nam je pomembna! V skrbi za okolje uporabljamo papir s FSC® certifikatom - odgovorno gospodarjenje z gozdovi. Za naravo skrbimo tako pri izbiri surovin kot tudi pri proizvodnji in ravnanju z odpadki. Te nalepke proizvajamo v naši podnebno nevtralni proizvodnji v Oberlaindernu na Zgornjem Bavarskem (emisije CO2 kompenziramo s certificiranimi podnebnimi projekti).

Blagovna znamka Z-Design je preverjene kakovosti in nudi inovativne proizvode za vso družino: od klasičnih do trendovskih. Na to se lahko zanesete.

Pozor: ni primerno za otroke, mlajše od 3 let, majhni deli se lahko pogoltnejo. Nalepke hranite v originalni embalaži.

Podrobnosti
Materialpapir
Vrsta lepilapermanentno
Barvardeča, bela, siva
Oblikagladki robovi
Vsebinanalepka: 7 / listov: 1
trajnostni izdelekFSC, Made in Germany