Etikete za okna Ø 200 mm, črno/bel laser, barvni laser, A4

L9003-10
Vsebinaetiket: 10 / listov: 10
Etikete za okna L9003-10 Vsebina: etiket: 10 / listov: 10
Etikete za okna L9003-10
Etikete za okna L9003-10 Ø 200 mm
Etikete za okna L9003-10 Vsebina: etiket: 10 / listov: 10
Etikete za okna L9003-10
Etikete za okna L9003-10 Ø 200 mm
  • Bele etikete za okna: ena stran je papirna, druga je iz folije
  • Obojestransko tiskanje - lahko se prebere od zunaj in od znotraj
  • Podnebno nevtralen izdelek, emisije toplogrednih plinov so izravnane s certificiranimi projekti za varstvo podnebja
  • Za uporabo na steklenih površinah
  • Primerne za tiskanje z vsemi standardnimi laserskimi tiskalniki
Opis

Avery Zweckform etikete za okna L9003-10 so okrogle, premer je 200 mm. Dobro se oprimejo steklenih in prozornih plastičnih površin. Ko etiket ne potrebujete več, jih lahko enostavno odstranite, ne da bi ostali ostanki lepila. Etikete za okna se prilepijo z notranje strani, kar na njih piše, pa se prebere od zunaj - tako so zaščitene pred vremenskimi vplivi in morebitno manipulacijo. Odlične so za sporočanje o ponudbah, dogodkih, odpiralnem času ali drugih obvestil na izložbenih oknih, steklenih vratih, steklenih stenah in steklenih prodajnih pultih. Lahko jih uporabite tudi na avtomobilskih oknih pri prodaji novih ali rabljenih avtomobilov. V zavitku je 10 etiket.

Etikete za okna so natisljive po obeh straneh, za tiskanje so primerni standardni laserski tiskalniki. Ena stran etiket je papirnata, in ko je etiketa prilepljena, jo je mogoče brati od zunaj. Na tej strani je odstranljiva samolepilna obroba, s katero etiketo prilepite na stekleno površino. Druga stran je narejena iz folije. Tudi to stran lahko potiskate, informacije pa lahko preberete od znotraj. Zanesete se lahko, da se etikete med tiskanjem ne bodo zatikale.

Natisnite svoje ideje preprosto in profesionalno. Za oblikovanje Avery Zweckform etiket uporabite brezplačen spletni program, dostopen je na www.avery-zweckform.si/natisni. Program nudi predoblikovane predloge, lahko pa izberete prazno predlogo in jo oblikujete po svoje. Kako? V program vnesite številko proizvoda, predlogo uredite, natisnite in končano!

Think & Care - podjetje Avery Zweckform je od leta 2020 podnebno nevtralno: emisije toplogrednih plinov na lokaciji podjetja se izravnavajo s certificiranimi projekti za varstvo podnebja. Od leta 2014 podjetje uporablja samo zeleno elektriko in plin. Raziskovalni oddelek, razvojni oddelek, proizvodnja, logistika, administracija in uprava podjetja so v Oberlaindernu na Bavarskem in zagotavljajo najvišjo kakovost, visoke okolijske standarde ter kratke dobavne poti. Etikete ne vsebujejo PVC in so proizvedene podnebno nevtralno - emisije toplogrednih plinov so izravnane s certificiranimi projekti za varstvo podnebja.

Podrobnosti
VelikostØ 200 mm
Vsebinaetiket: 10 / listov: 10
Vrsta tiskalnikačrno/bel laser, barvni laser
Številka proizvoda v programuL9003
Vrsta lepilaodstranljivo
Barvabela
Površinamat
Materialpolipropilen, papir
Teža259 g/m²
Lastnost materialaodporne na vremenske razmere, temperaturno obstojne, odporne na vlago, odbija vodo in umazanijo
Oblikaokrogla
FormatA4
trajnostni izdelekpodnebno nevtralno, na vsebuje PVC
trajnostna embalažanarejeno iz recikliranega materiala, primerno za recikliranje