Izjemno odporne etikete 52 x 74 mm, črno/bel laser, barvni laser

Številka proizvoda
B5274-50
Vsebinaetiket: 800 / listov: 50
 • Trpežne bele polietilenske etikete imajo močan in permanenten oprijem
 • Odporne so na olje, umazanijo, UV žarke, temperaturo (od -40 °C do +150 °C), morsko vodo, čistilna sredstva, razkužila in topila ter so nekoliko raztegljive
 • Narejeno v Nemčiji in okolju prijazno: podnebno nevtralen proizvod, brez PVC
 • Idealne za uporabo na prostem, na primer za označevanje zabojnikov v skladišču in proizvodnji ter za izdelavo opozorilnih znakov
 • Primerne so za tiskanje z vsemi standardnimi laserskimi tiskalniki, zagotovljeno je tiskanje brez zastoja
 • Izjemno odporne etikete B5274-50 Vsebina: etiket: 800 / listov: 50
 • Izjemno odporne etikete B5274-50
 • Izjemno odporne etikete B5274-50 52 x 74 mm
 • Izjemno odporne etikete B5274-50 Vsebina: etiket: 800 / listov: 50
 • Izjemno odporne etikete B5274-50
 • Izjemno odporne etikete B5274-50 52 x 74 mm

Opis

Ko so v težkih pogojih druge etikete kmalu videti stare, vam svetujemo uporabo izjemno odpornih etiket Avery Zweckform. Etikete so v dimenziji 52 x 74 mm, narejene so iz nekoliko raztegljivega polietilena in imajo še posebej močan oprijem tudi na zahtevnih površinah. Idealne so za uporabo v proizvodnji in skladišču, odporne so na olje, umazanijo, UV žarke, temperaturne razlike (od -40 °C do +150 °C), številna topila in čistilna sredstva. Odlične so za označevanje zabojnikov in izdelavo opozorilnih napisov. Primerne so tudi za uporabo na prostem, so trpežne in pralne ter odporne na morsko vodo.
Naše izjemno odporne polietilenske etikete vas bodo prepričale z ostrim in čistim izpisom ter se med tiskanjem ne bodo zatikale in ne bodo puščale ostankov lepila v tiskalniku. Etikete imajo močno in zanesljivo lepilo, ki ima dober oprijem na raznih površinah. Etikete so primerne za tiskanje s črno-belimi in barvnimi laserskimi tiskalniki in fotokopiranje.
V le nekaj korakih do popolne etikete: kot dodatno storitev vam za vse naše etikete ponujamo brezplačen program Avery Design & Print za oblikovanje in tiskanje. Posebnost: nudimo vam ekskluzivno izbiro v naprej pripravljenih sodobnih predlog, ki jih redno posodabljamo z dodajanjem novih inovativnih motivov. Na etikete dodajte besedilo ali po svoje oblikujte prazno predlogo. Preprosto: vnesite številko Avery Zweckform proizvoda, uredite, natisnite, gotovo!

Podnebno nevtralno podjetje Avery Zweckform že od leta 2014 uporablja samo zeleno električno energijo in plin. Raziskovalni oddelek, razvojni oddelek, proizvodnja, logistika, administracija in uprava podjetja so v Oberlaindernu na bavarskem in zagotavljajo najvišjo kakovost, visoke okolijske standarde ter kratke dobavne poti. Etikete so narejene iz folije, ki ne vsebuje PVC. Izdelane so na podnebno nevtralen način, emisije materiala so kompenzirane s podnebnimi projekti. Izdelano v Nemčiji.

Podrobnosti

Velikost52 x 74 mm
Vsebinaetiket: 800 / listov: 50
Vrsta tiskalnikačrno/bel laser, barvni laser
Številka proizvoda v programuB5274
Vrsta lepilapermanentno
Barvabela
Površinamat
Materialpolietilen (PE)
Teža116 g/m²
Lastnost materialaodporne na vremenske razmere, temperaturno obstojne, odporne na vlago, odbija vodo in umazanijo
Oblikapravokotnik
FormatA4
trajnostni izdelekpodnebno nevtralno, Made in Germany, na vsebuje PVC
trajnostna embalažanarejeno iz recikliranega materiala, primerno za recikliranje