Oznake 90 x 50 mm, črno/bel laser, barvni laser, 220 g/m²

Številka proizvoda
T2001-10
Vsebinaoznak: 100 / listov: 10
 • Visoko kakovostne bele kartonske oznake z vrvicami za pripenjanje
 • Oznake je možno potiskati obojestransko, zahvaljujoč tehnologiji Quick&Clean imajo popolnoma gladke robove
 • Hitro in enostavno oblikovanje etiket z brezplačnim spletnim programom
 • Okolju prijazne etikete: papir ima certifikat FSC® (odgovorno upravljanje gozdov)
 • Idealne za označevanje izdelkov in tekstila v maloprodajnem sektorju
 • Oznake T2001-10 Vsebina: oznak: 100 / listov: 10
 • Oznake T2001-10
 • Oznake T2001-10 90 x 50 mm
 • Oznake T2001-10 Vsebina: oznak: 100 / listov: 10
 • Oznake T2001-10
 • Oznake T2001-10 90 x 50 mm

Opis

Avery Zweckform bele dvostransko natisljive viseče oznake T2001-10 so pravokotne oblike, velikost oznak je 90 x 50 mm in so odlične za označevanje izdelkov. Lahko jih uporabite kot viseče oznake in nanje natisnete podrobnejše informacije in ceno, primerne so tudi za posvetilo na darilu, z njimi lahko označite proizvode in oblačila za prodajo. V zavitku je 100 belih kartonskih oznak z gladkimi robovi in satenasto površino, priložene so tudi vrvice za pripenjanje.

Izjemno kakovostne viseče oznake so narejene iz 220 g čvrstega belega kartona in imajo satenasto površino. Primerne so za dvostransko tiskanje ali ročno pisanje. Satenasta površina zagotavlja odlično kakovost tiska, za tiskanje uporabite standardne laserske in inkjet tiskalnike. Zahvaljujoč patentirani tehnologiji Quick&Clean se oznake enostavno in natančno ločujejo od podlage ter imajo popolnoma gladke robove.

Natisnite vaše ideje – preprosto in profesionalno. Za oblikovanje Avery Zweckform oznak priporočamo uporabo našega brezplačnega spletnega programa, dostopen je na www.avery-zweckform.si/natisni. S programom lahko po svoje oblikujete prazne predloge, ali pa izberete v naprej pripravljene predloge in jih prilagodite. Nato oznake natisnite z vašim tiskalnikom.

Think & Care – podjetje Avery Zweckform je od leta 2020 podnebno nevtralno: emisije toplogrednih plinov so izravnane s certificiranimi projekti za zaščito podnebja. Od leta 2014 Avery Zweckform uporablja samo zeleno elektriko in plin. Raziskave, razvoj, proizvodnja, logistika in administracija so na sedežu podjetja na Bavarskem v Nemčiji in zagotavljajo najvišjo kakovost proizvodov in okoljske standarde ter kratke dobavne poti. Papirne oznake imajo FSC® certifikat - izvor lesa je iz preverjenih in zanesljivih virov.

Podrobnosti

Obdelava robugladki robovi
Teža220 g/m²
Vrsta tiskalnikačrno/bel laser, barvni laser
natisljivoobojestranski tisk
Vsebinaoznak: 100 / listov: 10
Velikost90 x 50 mm
Oblikapravokotnik
Površinasatenska
Barvapoudarjeno bela
Materialkarton
trajnostni izdelekFSC, Made in Germany, beljeno brez klora
trajnostna embalažanarejeno iz recikliranega materiala, primerno za recikliranje