Podlage za etikete 220 x 160 mm, predtisk, A4

8003-5
Vsebinaetiket: 5 / listov: 5
Podlage za etikete 8003-5 Vsebina: etiket: 5 / listov: 5
Podlage za etikete 8003-5
Podlage za etikete 8003-5 220 x 160 mm
Podlage za etikete 8003-5 Vsebina: etiket: 5 / listov: 5
Podlage za etikete 8003-5
Podlage za etikete 8003-5 220 x 160 mm
  • Inovativne podlage za etikete imajo poseben premaz
  • Etikete lahko na podlage lepite znova in znova: stare etikete enostavno odstranite in prilepite nove etikete
  • Vedno urejena in pregledna označitev: brez stroškov čiščenja in zamudnega odstranjevanja starih etiket
  • Idealne za zabojnike, transportne škatle in police v logistiki in skladiščih
  • Podnebno nevtralen proizvod: emisije toplogrednih plinov so izravnane s certificiranimi projekti za varstvo podnebja, izdelano v Nemčiji
Opis

Avery Zweckform bele podlage za etikete 8003-20 v velikosti 220 x 160 mm imajo zanesljiv in trajen oprijem na nizkoenergijski plastiki. So odlična rešitev za označevanje predvsem v logistiki in skladiščih, pa tudi v maloprodaji, gostinstvu, pisarnah ali doma. V zavitku je 5 podlag za etikete.

Profesionalno in učinkovito: inovativne podlage za nalepke so odlične, če morate pogosto menjavati etikete, na primer na zabojih ali skladiščnih regalih. Na zabojnike, police ali transportne škatle prilepite podlage za etikete, na podlage pa prilepite etikete. Ko boste naslednjič morali zamenjati etiketo, boste to naredili hitro in enostavno: staro etiketo boste s podlage enostavno odstranili, saj ne bo puščala nobenih ostankov in na njeno mesto prilepili novo etiketo. Podlag za etikete ne odstranjujte, etikete pa lahko menjavate tako pogosto kot želite. Podlage za etikete so odporne na vodo in vremenske vplive, lahko se tudi operejo. Te inovativne podlage vam bodo v pomoč, saj bo vaše delo potekalo hitro, učinkovito in brez stresa - za resnično pomembne stvari boste imeli dovolj časa, saj vam s transportne embalaže ne bo treba odstranjevati ostankov lepila in etiket.

Think & Care - podjetje Avery Zweckform je od leta 2020 podnebno nevtralno: emisije toplogrednih plinov na lokaciji podjetja se izravnavajo s certificiranimi projekti za varstvo podnebja. Od leta 2014 podjetje uporablja samo zeleno elektriko in plin. Raziskovalni oddelek, razvojni oddelek, proizvodnja, logistika, administracija in uprava podjetja so v Oberlaindernu na Bavarskem in zagotavljajo najvišjo kakovost, visoke okolijske standarde ter kratke dobavne poti. Podlage za etikete so proizvedene podnebno nevtralno - emisije toplogrednih plinov so izravnane s certificiranimi projekti za varstvo podnebja.

Podrobnosti
Velikost220 x 160 mm
Vsebinaetiket: 5 / listov: 5
Vrsta tiskalnikapredtisk
Vrsta lepilapermanentno
Barvabela, svetlo siva
Površinasijajna
MaterialPolypropylene with transparent polyester layer
Teža102 g/m²
Lastnost materialatemperaturno obstojne, odporne na vlago, odbija vodo in umazanijo
Oblikapravokotnik z zaobljenimi vogali
FormatA4
trajnostni izdelekpodnebno nevtralno
trajnostna embalažanarejeno iz recikliranega materiala, primerno za recikliranje