Reciklirane univerzalne etikete 48,5 x 25,4 mm, inkjet, črno/bel laser, barvni laser, A4

LR3657
Vsebinaetiket: 4.000 / listov: 100
Reciklirane univerzalne etikete LR3657 Vsebina: etiket: 4.000 / listov: 100
Reciklirane univerzalne etikete LR3657
Reciklirane univerzalne etikete LR3657 48,5 x 25,4 mm
Reciklirane univerzalne etikete LR3657 Vsebina: etiket: 4.000 / listov: 100
Reciklirane univerzalne etikete LR3657
Reciklirane univerzalne etikete LR3657 48,5 x 25,4 mm
  • Naravno bele papirne etikete imajo zanesljiv oprijem
  • Vrhunska oprijemljivost tonerja ali črnila zagotavlja, da se tisk ne packa
  • Enostavno in hitro oblikovanje etiket z brezplačnim spletnim programom
  • Okolju prijazen proizvod: certifikat Blue Angel, etikete so narejene iz 100 % recikliranega papirja. Izdelano v Nemčiji
  • Vsestransko uporabne, na primer za označevanje in popis zalog ali popravljanje napak na dokumentih
Opis

Avery Zweckform reciklirane univerzalne etikete LR3657 so velike 48.5 x 25.4 mm. Zanesljiv in trajen oprijem imajo na papirju, kartonu, steklu in številnih plastičnih podlagah. Primerne so za označevanje dokumentov, map in predalnikov tako v pisarni kot doma, odlične so tudi za naslove za poštne pošiljke. V zavitku je 100 listov, vseh etiket je 4000. Za tiskanje so primerni vsi standardni laserski in inkjet tiskalniki. Lahko se zanesete, da se etikete med tiskanjem ne bodo zatikale, in da v tiskalniku ne bodo ostali ostanki lepila. To vam bo pomagalo, da bo vaše delo potekalo učinkovito in brez stresa, vaš dragoceni čas pa boste porabili za druge pomembne stvari.

Material za etikete je izdelan iz 100 % odpadnega papirja, ki je beljen brez klora, lepilo je izdelano na vodni osnovi. Etikete imajo okolijski znak Blue Angel. Med proizvodnjo teh nalepk se ustvari manj toplogrednih emisij, proizvodni odpadki pa se v celoti reciklirajo.

Natisnite svoje ideje preprosto in profesionalno. Za oblikovanje Avery Zweckform etiket uporabite brezplačen spletni program, dostopen je na www.avery-zweckform.si/natisni. Program nudi predoblikovane predloge, lahko pa izberete prazno predlogo in jo oblikujete po svoje. Kako? V program vnesite številko proizvoda, predlogo uredite, natisnite in končano!

Think & Care - podjetje Avery Zweckform je od leta 2020 podnebno nevtralno: emisije toplogrednih plinov na lokaciji podjetja se izravnavajo s certificiranimi projekti za varstvo podnebja. Od leta 2014 podjetje uporablja samo zeleno elektriko in plin. Raziskovalni oddelek, razvojni oddelek, proizvodnja, logistika, administracija in uprava podjetja so v Oberlaindernu na Bavarskem in zagotavljajo najvišjo kakovost, visoke okolijske standarde ter kratke dobavne poti. Etikete so izdelane v Nemčiji.

Podrobnosti
Velikost48,5 x 25,4 mm
Vsebinaetiket: 4.000 / listov: 100
Vrsta tiskalnikainkjet, črno/bel laser, barvni laser
Številka proizvoda v programuLR3657
Vrsta lepilapermanentno
Barvanaravno bela
Materialpapir
Oblikapravokotnik
FormatA4
trajnostni izdelekokoljski certifikat "Blue Angel", iz recikliranega materiala, 100% újrahasznosított tartalom, Made in Germany, beljeno brez klora
trajnostna embalažanarejeno iz recikliranega materiala, primerno za recikliranje
CertifikatiTÜV certifikat