Varnostna opozorila

Ker je varnost na prvem mestu!

Na delu in doma - nevarnost preži na nas in včasih se dobro skrije pred nami, zato je zelo pomembno, da so viri o nevarnosti dobro in pregledno označeni. Oblikujte in natisnite varnostne in opozorilne znake glede na vaše potrebe in se tako izognite nesrečam.

Etikete inventar piktogram opozorilo uporaba
Etikete inventar pikrogram sobaracunalniki uporaba

Jasno in vidno opozorite na nevarnost

V skladišču, delavnici ali proizvodnji, na gradbiščih, domačih in čistlinih opravilih - kjer je nevarnost, ste dolžni opozoriti nanjo. Zakon predpisuje, katera varnostna opozorila morate uporabiti na določnenih virih nevarnosti. Vendar kaj storiti, če ustreznega opozorila nimate pri roki? Enostavno: natisnite ga! Vse, kar za to potrebujete, je predloga za želeno opozorilo in Avery Zweckform etikete, oporne proti vremenskim razmeram.

Etikete inventar piktogram vratarolo uporaba

Pozor! Varnostna opozorila lahko oblikujete kar sami

Ali nujno potrebujete varnostno opozorilo? Ali morate prekrite stare varnostne signale z novimi? Na primer: v skladišču za opozorilo pred vozili za talni transport? Naj bo izdelava opozoril v prihodnje hitrejša in enostavnejša! Uporabite brezplačno Avery Zweckform programsko opremo. Ponuja vam ustrezne predloge za najpogostejše opozorilne znake v različnih nevarnih situacijah - seveda jih dobite tudi v različnih velikostih. V programu enostavno izberite želeni opozorilni znak in ga natisnite na Avery Zweckform etikete ali folije, odporne proti vremenskim razmeram. In že imate pripravljene opozorilne znake, natisnjene na zelo odpornih poliestrskih etiketah, ki so odporne tudi proti vodi, umazaniji in mehanskim poškodbam.

Brezplačne predloge in pregled etiket za izdelavo obvestil

Program znak varnostno opozorilo ogenj

Predloge znakov za varnostna obvestila

Tu boste našli predoblikovane predloge za izdelavo varnostnih obvestil.
Etikete inventar piktogram opozorilo uporaba

Pregled etiket za izdelavo obvestil

Pregled ponudbe naših etiket iz različnih materialov, ki so primerne za izdelavo obvestil.