Znaki za obveznost

Povejte na prijazen način

Piktogrami so v pomoč pri orientaciji, saj jasno nakazujejo priporočene smernice delovanja na prijazen način. Ne izpustite enkratne priložnosti za učinkovito in prijazno podajanje smernic v vašem podjetju!

Etikete inventar piktogram moski uporaba
Etikete inventar piktogram moski zenska uporaba

Naš nasvet: poskrbite za jasno usmerjanje

Piktogrami so pomoč pri orientaciji, prav tako pa vizualizirajo predpise in so prijaznejši od znakov za prepoved. Piktogrami z najrazličnejšimi podobami so primerni na primer za označevanje poti do toalete, ali pa, kadar želite opozoriti na prepoved fotografiranja. Piktograme lahko uporabite tudi namesto znakov za prepoved. Izkoristite priložnost in uporabite piktograme za boljšo in lažjo komunikacijo v vašem podjetju, ki je ključ do večje varnosti.

Etikete inventar vrat uporaba

Popolnoma enostavno: piktograme lahko natisnete kar sami

Skrb za orientacijo v notranjih in zunanjih prostorih vašega podjetja je sedaj lahko povsem enostavna. Vse, kar potrebujete za učinkovito usmerjanje, najdete pri Avery Zweckform: brezplačne piktograme in brezplačen program Avery Design & Print, s pomočjo katerega lahko oblikujete in natisnete želene znake. Z uporabo Avery Zweckform odpornih etiket pa je vse še lažje in hitreje! Program omogča, da izbrani piktogram prilagodite velikosti vaših etiket. Tako lahko enostavno natisnete želeni znak ali pa ga pred uporabo še preuredite glede na vaše potrebe.

Brezplačne predloge in pregled etiket za obvestila

Piktogtam prehod za pesce temp

Predloge znakov za obveznost

Tu boste našli predloge znakov za obveznost.
Etikete inventar vrat uporaba

Pregled etiket za obvestila

Pregled ponudbe naših etiket iz različnih materialov, ki so primerne za izdelavo obvestil.