Etikete za okna

Prilepite znotraj - berite zunaj. Preprosto in perfektno!

Ali iščete učinkovit način za izmenjavo pomembnih informacij? V ta namen vam ponujamo etikete za okna, ki so bile zasnovane za uporabo na steklenih površinah. Ne glede na to ali gre za maloprodajo ali avtomobilsko industrijo, boste z našimi etiketami za okna uspešno podajali informacije o vaših ponudbah, dogodkih, odpiralnem času ali izdelkih. Oglejte si našo ponudbo in poiščite prave etikete za vaša okna!

 

Okolju prijazno
Etikete za okna L9001-10 Vsebina: etiket: 10 / listov: 10
210 x 297 mm
etiket: 10 / listov: 10
črno/bel laser, barvni laser
Okolju prijazno
Etikete za okna L9002-10 Vsebina: etiket: 10 / listov: 10
210 x 148 mm
etiket: 10 / listov: 10
črno/bel laser, barvni laser
Okolju prijazno
Etikete za okna L9003-10 Vsebina: etiket: 10 / listov: 10
Ø 200 mm
etiket: 10 / listov: 10
črno/bel laser, barvni laser

Kaj so etikete za okna?

Etikete za okna so etikete, ki so na steklo prilepljene z notranje strani in so vidne od zunaj. Tako so popolnoma zaščitene pred vremenskimi vplivi. Idealne so za uporabo v maloprodaji, avtomobilski industriji in na vseh izložbah, steklenih vratih ali steklenih pultih. Etikete imajo eno stran narejeno iz folije, druga stran pa je papirnata in se jih lahko potiska samo po eni strani ali po obeh straneh. Ko etiket ne potrebujete več, jih je mogoče odstraniti brez ostankov in jih enostavno zamenjati z novimi.

Etikete za okna so vsestranske in idealne za obveščanje o ponudbah, posebnih dogodkih, delovnem času ali informacijah o proizvodih. Zlasti v avtomobilski industriji se etikete za okna pogosto uporabljajo za informiranje o posebnih lastnostih ali značilnostih opreme avtomobila.

Nepogrešljive so tudi za informiranje v maloprodaji, saj pomagajo vzbuditi zanimanje potencialnih kupcev. Zahvaljujoč svojim posebnim lastnostim se lahko etikete za okna uporabljajo tudi na zelo obiskanih območjih, ne da bi se obrabile ali izgubile kakovost zaradi vremenskih vplivov.

Odkrijte ponudbo Avery Zweckform etiket za okna in izkoristite dolgoletne izkušnje pri izdelavi visoko kakovostnih etiket!

Kako prilepiti etikete za okna?

5-Korakov_EtiketeZaOkna_Lepljenje_Desktop

Primeri uporabe etiket za okna

SteklenaVrata_Motiv_NaSteklu_DINA4_Etiketa

Možnosti uporabe etiket za okna so raznolike in jih lahko prilagodite vašim potrebam. Navajamo nekaj primerov:

  • Informiranje o odpiralnem času ali logotipu podjetja na steklenih vratih
  • Označevanje službenih vozil z imenom podjetja ali posebnimi ponudbami
  • Posebne ponudbe ali akcije s popusti v trgovinah
  • Oglaševanje proizvodov ali storitev na izložbenih oknih ali steklenih stenah
  • Napisi na steklenih vitrinah ali steklenih pultih v muzejih, na razstavah ali v trgovinah
  • Oglaševanje posebnih značilnosti opreme avtomobila ali drugih vozil
  • Oglaševanje srečanj ali dogodkov na oknih ali steklenih vratih

Avery Zweckform nudi več velikosti etiket za okna in druge steklene površine. Na etikete se lahko tiska obojestransko ali enostransko - odvisno od posamezne aplikacije. Če potrebujete več informacij, vam z veseljem svetujemo pri izbiri in izvedbi vaših idej!

Oblikujte svoje etikete za okna

SteklenaVrata_Motiv_NaSteklu_Etikete_Pull_Push

Oblikujte etikete za okna po svojih zamislih! Z našim brezplačnim spletnim programom Avery Design & Print jih lahko hitro oblikujete: v programu izberite želeno številko proizvoda, dodajte logotip ali sliko in besedilo.

Zahvaljujoč predoblikovanim predlogam in preprosti uporabi programa je oblikovanje etiket hitro in enostavno. Najboljše od vsega pa je, da prihranite pri visokih stroških tiskanja obvestil in reklam pri zunanjem izvajalcu. Poleg tega imate popoln nadzor nad oblikovanjem etiket.

Uporabite program Avery Design & Print in oblikujte etikete za okna po svojih zahtevah!

Na program Avery Design & Print

Pogosta vprašanja o etiketah za okna

Etikete za okna so posebne etikete, ki se na steklo prilepijo z notranje strani, kar je natiskano na njih, pa se prebere z zunanje strani. Idealne so za uporabo v maloprodaji, avtomobilski industriji in na vseh izložbah, steklenih vratih ali steklenih pultih. Ker so etikete prilepljene z notranje strani, so zaščitene pred vremenskimi vplivi. Potiska se jih lahko po eni strani ali po obeh straneh. Ko etiket ne potrebujete več, jih je mogoče odstraniti brez ostankov in jih enostavno zamenjati z novimi.

Ker se etikete prilepijo neposredno na notranjo stran okna ali vrat, je možno z zunaje strani prebrati, kar je na njih natiskano. Glede na velikost etikete in postavitev jih lahko mimoidoči ali kupci tako opazijo tudi zunaj objekta. Velika prednost etiket za okna je, da so etikete zaščitene pred vremenskimi vplivi, saj so prilepljene z notranje strani.

Zato, ker z njimi učinkovito opozorite na proizvode za prodajo, posebne ponudbe ali dogodke. Ker so prilepljene z notranje strani, so optimalno zaščitene pred vremenskimi vplivi. Poleg tega jih lahko individualno prilagodite vašim namenom. Ker se etikete lahko obojestransko potiska, ista etiketa označuje tako vhod kot izhod. Na etikete za okna lahko natisnete tudi oglasna sporočila in potencialnim kupcem vzbudite zanimanje za nakup.

Etikete za okna enostavno in brez posebnega truda prilepite na notranjo stran okna ali steklenih vrat. Prepričajte se, da je steklo temeljito očiščeno in brez prahu, da se lahko etikete dobro oprimejo podlage. Ko jih boste želeli odstraniti, jih preprosto odlepite. Po odstranitvi ne puščajo ostankov lepila.

Seveda, etikete za okna lahko oblikujete povsem po svoje. V ta namen vam nudimo brezplačen spletni program Avery Design & Print. Program omogoča dodajanje slik, logotipov ali besedila.

Sorodne ideje:
Etikete Navodila