Etikete Avery Zweckform

Etikete za različne namene

Zaupajte preverjeni kakovosti vodnilnega proizvajalca etiket in nalepk! V naši ponudbi boste zagotovo našli etikete, nalepke in stickerse za vse vrste tiskalnikov - tako za dom kot za pisarno. Za vas imamo več kot 900 etiket različnih velikosti in oblik, izdelanih iz različnih materialov - od etiket za pisma in ovojnice do nalepk za cene. Zagotavljamo vam veliko izbiro in najboljšo kvaliteto naših proizvodov, ki so primerni za vse vrste tiskalnikov. Na trgu postavljamo standarde za proizvode, izdelane iz samolepilnega papirja, že od leta 1946.

Etikete pregled uporaba
Etikete pregled uporaba
S pomočjo filtrov poiščite ustrezno etiketo
Ultragrip embalaza
Izbira prave etikete olajša delo
Osnovna stran etikete inventar pregled uporaba
iz poliestra za industrijsko okolje
Etikete univerzalne pregled 2 uporaba
Za varno dostavo vaših pošiljk
Etikete za registratorje zoom uporaba
Naredite red v vašem okolju
Osnovna stran etikete inventar pregled uporaba
Poliestrske etikete za zaščito vaše lastnine
Etikete oznacevanje promocija pregled uporaba
v različnih formatih in barvah
Etikete proizvodi cene pregled uporaba
Preprost način označevanja
Etikete_korekturne_pregled_uporaba
Popolno prekrivanje podlage
Etikete CD DVD pregled uporaba
idealne za medije za shranjevanje
Etikete natisnjene listi pregled uporaba
Natisljive etikete
Etikete inventar vodoodporne permanentne uporaba
Idealne za uporabo v zunanjih prostorih
Etikete_inventar_mocno_lepilo_1_del
Preprosta odstranitev brez sledu
Etikete termalne uporaba
za različne namene
Možnost vsestranske uporabe
Avery Zweckform etikete za vse namene

Avery Zweckform proizvodi, izdelani iz samolepilnega papirja, so dobro poznani v pisarnah, industrijskem okolju in doma. Izumili smo etiketo in od takrat dalje smo vodilni in inovativni na tem področju. Ali morda veste, koliko različnih nalepk vam nudimo, in kje vse jih lahko uporabite? Med več kot 500 različnimi proizvodi, ki so izdelani v različnih velikostih, oblikah, barvah in formatih, boste zanesljivo našli proizdod, ki ga potrebujete.

Kakšne nalepke vam nudimo?

Najbolj klasične so univerzalne etikete, ki so večnamenske. Poznane so etikete za pisma in pakete, samolepilne nalepke za fascikle in CD-je, z njimi lahko označite dokumente, proizvode, lastnino in osnovna sredstva. Prekrivne nalepke omogočajo prekrivanje neželenega besedila z novim. Ali potrebujete samolepilne nalepke, ki uspešno kljubujejo v industrijskemu okolju in jih po uporabi lahko enostavno odstranite? Ni problema, imamo pravo rešitev za vas. Naše reciklirane etikete so narejene iz 100 % recikliranega papirja, beljene so brez klora, lepilo je izdelano na vodni osnovi.

Izkoristite naše usluge. Za lažje oblikovanje in tiskanje na Avery Zweckform etikete nudimo brezplačen program Avery Design & Print v slovenskem jeziku, za uporabo katerega potrebujete internetno povezavo. Omenjeni program vsebuje prazne predloge in množico predoblikovanih predlog za različne namene. Predlogo lahko hitro in enostavno prilagodite vašim željam in jo natisnete z vašim tiskalnikom.