Etikete za CD, DVD in medije

idealne za medije za shranjevanje

Stare VHS videokasete, diskete ali diapozitivi z zbledelimi, ročno napisanimi etiketami, ki že vrsto let ležijo v omari in čakajo na boljše čase. To je vsakomur poznano. Zakaj ne bi svojim audio-video proizvodom dali nove priložnosti? Opremite svoje medije z vrhunskimi in čitljivimi etiketami in zagotavljamo vam, da bodo stari audio-video prozvodi zopet zaživeli, saj boste imeli boljši pregled nad njimi. V trenutku boste našli priljubljeni DVD ali CD.

CD-DVD proizvodi domaca stran

Kakšen red
Označite videokasete, diskete in CD-je

Spadate med tiste, ki so navezani na stare posnetke s počitnic, in ki starih DVD-jev, CD-jev in disket nočejo vreči stran? Potem zagotovo veste, kako pomembna je preglednost nad vsemi tisočerimi fotografijami, DVD-ji in CD-ji, ki so vsi videti enako. Označevanje audio in video izdelkov ni le smiselno, ampak tudi zabavno, kajti ob označevanju se boste zagotovo spomnili lepi doživetij.

Preprosta in praktična rešitev: uporabite samolepilne etikete za vaše CD-je, DVD-je ali videokasete. Prav tako pa se lahko sami odločite, ali bi etikete raje ročno popisali ali jih natisnili. V vsakem primeru pa je pomembno, da se lahko zanesete na kvaliteto etiket, ki imajo dober oprijem in so primerne za označevanje medijev.

Avery Zweckform vam pomaga pri arhiviranju z VHS etiketami, etiketami za diapozitive in diskete. Tudi, če so vaše diskete že dolgo časa iz mode, jih bodo Avery Zweckform etikete ponovno naredile privlačnejše, saj bodo tako opremljene z visoko kvalitetnim materialom.