Etikete na kolutih

Že potiskane etikete ali nepotiskane etikete

Imamo pestro izbiro etiket na kolutih. Izbirate lahko med potiskanimi etiketami ali med nepotiskanimi etiketami, ki jih oblikujete po svoje. Na voljo so papirne in poliestrske etikete v veliko različnih velikostih. Nudimo vam:

  • Etikete za Dymo® LabelWriter™ tiskalnike
  • Predtiskane opozorilne etikete
  • Etikete za pečatenje
  • Dekorativne nalepke na rolicah
Etikete kolutu dymo uporaba nova
Papirne in poliestrske za različne namene uporabe
Etikete termalne uporaba
Za namizne in industrijske tiskalnike
Etikete opozorilne ne zlagaj uporaba
Za pravilno ravnanje s pošiljkami
Etikete za pecatenje uporaba
Dobra in zanesljiva zaščita
Etikete  markirne  okrogle  uporaba
s praktičnim odlepljevalcem
Etikete za oznacevanje na kolutu uporaba
pripravljene za takojšnjo uporabo
Pregled vseh etiket na kolutih:
 
Etikete na kolutih za namizne tiskalnike

Potrebujete samo eno etiketo, na primer etiketo za označitev registratorja ali etiketo z naslovom za pismo? Etikete na kolutu so kot nalašč za tiskanje posameznih etiket ali tiskanja manjšega števila etiket. Oblikujte jih s programom Dymo ali Seiko in natisnite z vašim Dymo® LabelWriter™ ali Seiko Smart Label Printer® tiskalnikom, saj so 100 % kompatibilne za tiskanje s temi tiskalniki.

Uporabnikom nudimo širok izbor etiket. Na izbiro so etikete s permanentnim ali odstranljivim lepilom. Z njimi označite registratorje, viseče mape in dokumente. Na voljo je veliko različnih dimenzij. Nekatere velikosti etiket so tudi v zavitkih z manj etiketami - za tiste, ki etikete potrebujete samo občasno. Kvaliteta je za nas zelo pomembna: naše etikete na kolutu odlikuje nadpovprečno močno lepilo in čist izpis. Kot novost vam ponujamo še vremensko odporne poliestrske etikete.

Bele etikete za tiskanje s termalnimi tiskalniki

Cenovno ugodna rešitev za tiskanje etiket z naslovi za poštne pošiljke, saj za tiskanje ne potrebujete tonerja. Etikete so primerne za tiskanje z vsemi običajnimi termalnimi tiskalniki, na primer Zebra, Meto, TSC in drugimi. Odlične so za naslove za pisma in pakete. Navite so kolutih, ki imajo različno velik notranji premer. Lepilo odlikuje zelo dobra oprijemljivost na vseh embalažnih materialih in kartonskih škatlah.

Predtiskane etikete na kolutih

Za domačo uporabo imamo pestro ponudbo kakovostnih etiket na kolutih, s katerimi označite ročno izdelana darila ali izdelke za dekoracijo. Naj vas navdušijo čudoviti motivi! Tukaj boste našli množico različnih etiket, pakiranih v praktičnih škatlicah, na primer: etikete za marmelado, etikete za zamrzovalnike, pa tudi etikete z božičnimi, novoletnimi in velikonočnimi motivi. Izbirali boste lahko med etiketami različnih velikosti, oblik in barv - od dekorativnih do trendovskih motivov. Zlasti etikete, ki jih lahko uporabite v gospodinjstvu, so odlična alternativa belim etiketam.

Markirne etikete v praktičnih škatlicah

Te etikete so idealne za stenske koledarje. Z njimi označite datume planiranih počitnic, lahko pa označite tudi dokumente, mape, registratorje. Odlične so tudi za označevanje blaga ob letnem inventurnem popisu. Poleg klasičnih barvnih markirnih etiket imamo v ponudbi tudi ocenjevalne etikete z motivi. Sedaj je vsakdanje pisarniško delo lahko bolj pestro in zabavno.

Večnamenske etikete na kolutih

Morate hitro označiti nekaj dokumentov in ne želite uporabiti tiskalnika? Naše majhne samolepilne etikete na kolutih so kot nalašč za to: iz praktične škatlice izvlecite samo toliko etiket, kolikor jih potrebujete in jih prilepite - to je povsem preprosto. Seveda zagotavljamo vrhunsko kakovost etiket, ki imajo zanesljiv in dober oprijem.