Etikete, odporne proti vremenskim vplivom

Idealne za uporabo v zunanjih prostorih

Če želite sami natisniti etikete za uporabo v zunanjih prostorih, morate biti pozorni predvsem na to, da boste izbrali zelo trpežne nalepke. Naše nalepke, odporne proti vremenskim vplivom, so odporne na mehanske poškodbe, olje, umazanijo in vodo, pa tudi na temperaturne razlike ter primerne za uporabo na prostem. Ponujamo vam vodoodporne etikete, ki so primerne za uporabo v skladišču, naslavljanje pisemskih pošiljk ali označevanje s cenami. Poliestrske etikete so na voljo s permanentnim lepilom za trajno označevanje ali odstranljivim lepilom za začasno uporabo. V ponudbi so etikete, primerne za tiskanje z laserskimi ali inkjet tiskalniki.

Etikete inventar vodoodporne permanentne uporaba
Vsi vremenski pogoji!
Natisnite etikete, odporne na vse vremenske pogoje

Včasih potrebujemo trpežne nalepke. Na primer, kadar želimo v zunanjih prostorih kaj označiti. Ali pa v proizvodnih halah potrebujemo etikete, ki bi bile odporne proti umazaniji in vlagi. Še dobro, da obstajajo vodoodporne Avery Zweckform etikete. To še ni vse! Tudi temperaturne razlike od -20 stopinj Celzija do +80 stopinj Celzija jim ne pridejo do živega. Kaj pa olje? Tudi ne, prav tako so odporne proti UV žarkom in umazaniji. Etikete, odporne proti vremenskim vplivom, so zelo vzdržljive, saj so narejene iz trpežne poliestrske folije.

Zaradi vrhunske kvalitete lahko naše etikete, odporne proti vremenskim vplivom, uporabite skoraj povsod. V skladiščih so vam v pomoč pri označevanju proizvodov in regalov. Uporabite jih lahko kot osnovo za izdelavo opozorilnih znakov, znakov za nevarnost, znakov za požarno varnost ali znakov, ki omogočajo lažjo orientacijo.

Da bo izdelava vseh teh znakov hitra in preprosta, uporabite naše brezplačne predloge, ki so v skladu z zakonskimi predpisi. Tako lahko v trenutku oblikujete in natisnete želeni znak in na ta način prihranite dragoceni čas in denar, saj naše kvalitetne trpežne nalepke prekašajo marsikatere nalepke iz profesionalnih tiskarn.