Etikete za označevanje in promocijo

v različnih formatih in barvah

Etikete s signalnim učinkom: vedno, kadar želite na kaj opozoriti, na primer na nevarnost ali kadar želite dokumente in predmete jasno in prepoznavno označiti, so vam etikete Avery Zweckform pri tem v pomoč. V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi formati in barvami etiket ter med manjšimi in večjimi, okroglimi in pravkotnimi etiketami. 

Etikete  oznacevanje  promocija  pregled  uporaba

Paša za oči
Oblikujte etikete kar sami

Pozor, posebna ponudba! Pri predstavitvi izdelka ali promociji - kdor želi uspešno predstaviti svoje proizvode ali storitve, potrebuje nekaj, kar bo ljudem padlo v oči. Naj barvne nalepke na vaših izdelkih opozorijo na ugodno priložnost. Označite proizvode z našimi etiketami in nalepkami ter zagotovo boste pritegnili pozornost, saj so v več različnih barvah in velikostih. Če želite, da napis na vašem izdelku izstopa, so za ta namen idealne etikete z možnostjo ročnega pisanja ali tiskanja. Avery Zweckform ima v ponudbi tudi etikete v neonskih barvah, ki so odlične za izstopajoče označevanje, poleg tega pa po odstranitvi ne pustijo sledi.

Poseben look pa dosežete s svetlečimi etiketami, ki ponujajo izjemno kakovost tiskanja z živimi barvami. Tudi mape za predstavitve lahko postanejo privlačnejše! Prepreosto jih polepšajte z etiketami, ki jih po svojih željah oblikujete, natisnete kar sami in nalepite.

Pozor! Nevarnost! Zakon določa, da morajo podjetja opozoriti na morebitno nevarnost. Z našimi posebnimi etiketami je oblikovanje in tiskanje varnostnih opozoril ter znakov za prepoved in obveznost povsem enostavno. Ponujamo vam brezplačne predloge, ki so v skladu z vsemi veljavnimi predpisi. Naše etikete so samolepljive in izjemno trpežne, saj so odporne proti mehanskim poškodbam, vodi, olju, umazaniji, vročini in nizkim temperaturam.