Tiskanje vizitk po vaših željah

Predlogi in ideje za unikatne vizitke

Ali vaše podjetje vrže stran več poslovnih vizitk, kot jih razdeli? Koliko neporabljenih vizitk ste vrgli stran, preden ste naročili nove? Seveda, včasih obstajajo opravičljivi razlogi za to - zamenjali ste delovno mesto ali podjetje, spremenili ste naslov in telefonsko številko. Ste zavrgli preveč vizitk in morda vas je pri tem razjezila tudi nepotrebna potrata papirja?

Vizitke dvostranske uporaba
Vizitke classic marmorirane sive uporaba

Različne ideje za vizitke

1. Preproste vizitke: če prisegate na uporabne in preproste vizitke, izberite enostaven design vizitk, ki vsebuje le ključne informacije o vašem podjetju. Priporočamo vam bele vizitke z gladkimi robovi.

2. Vizitke s sliko: če vizitke opremite s sliko, logotipom podjetja ali fotografijo vaših izdelkov, se vas bodo vaše stranke hitreje in lažje zapomnile. Zato vam priporočamo vizitke z gladkimi robovi, primerne za tiskanje z inkjet, laserskimi in barvnimi laserskimi tiskalniki.

3. Univerzalne vizitke: opremite vaše vizitke s ključnimi podatki, kot so pot do vašega podjetja, fotografija izdelkov, pomembnejše informacije o ponudbi ali storitvah, naslov, logotip in telefonska številka - morda celo v različnih jezikih. Priporočamo vam Premium vizitke z možnostjo dvostranskega tiskanja.

Vizitke classic mat uporaba

Oblikujte vizitke s pomočjo oblikovanih predlog

Pri izdelavi vizitk igra ključno vlogo prava izbira predloge, ki ustreza vašim željam in potrebam. Ko je predloga enkrat ustvarjena, jo enostavno shranite in uporabite tudi prihodnjič. Ko boste naslednjič potrebovali vizitke, odprite shranjeno predlogo, po potrebi spremenite podatke in natisnite vizitke. Da bo vaše podjetje imelo usklajene vizitke, oblikovano predlogo enostavno delite s svojimi sodelavci.

Če ste zaposleni v velikem podjetju, preverite, ali je že narejena uradna predloga vizitk za vaše podjetje. Če še ni, jo lahko v trenutku oblikujete! Pred tem pa je seveda potrebno natačno premisliti, katere podatke o podjetju naj vizitka vsebuje. Ivan Misner, ustanovitelj BNI (Business Network International) in soavtor knjige, v kateri so opisani različni stili in učinek poslovnih vizitk, poudarja, kako pomemben je design vizitke, ki naj bo prilagojen podjetju, panogi in osebnosti.

Vizitke premium 260g strukturirane uporaba

Obojestransko natisljive vizitke

Nasveti in ideje za brezhibne vizitke

Na sprednji strani vizitke je vaše ime, ime podjetja in kontaktni podatki. Včasih pa bi si želeli povedati več - kaj storiti v takšnem primeru?

Z Avery Zweckform vizitkami, ki ponujajo možnost dvostranskega tiskanja, lahko vaše vizitke opremite z dodatnimi informacijami - na prednji in zadnji strani.

Priporočamo vam naslednje proizvode:

Vizitke C32015-10 Vsebina: kartončkov: 80 / listov: 10

Vizitke C32015-10

gladki robovi
260 g/m²
inkjet
Vizitke C32011-10 Vsebina: kartončkov: 100 / listov: 10

Vizitke C32011-10

gladki robovi
200 g/m²
inkjet, barvni laser, črno/bel laser, kopirni stroj
Vizitke C32010-10 Vsebina: kartončkov: 100 / listov: 10

Vizitke C32010-10

mikroperforirani robovi
185 g/m²
inkjet, barvni laser, črno/bel laser, kopirni stroj
Kartonske predloge C32252-25 Vsebina: kartončkov: 100 / listov: 25

Kartonske predloge C32252-25

mikroperforirani robovi
170 g/m²
inkjet, barvni laser, črno/bel laser, kopirni stroj
Korak po koraku tiskanje vizitk

Navodila za tiskanje vizitk

Tu najdete napotke, kako v nekaj korakih oblikujete in natisnete vizitke za osebno rabo.
Vizitke pisarna pika uporaba

Predloge za vizitke

Tu boste našli veliko različnih in brezplačnih predlog za osebne vizitke.