Naj bodo varnostni pregledi nekaj povsem enostavnega

Redni varnostni pregledi so priporočljivi in obvezni

Veliki stroji v skladišču, pisarniške police in omare, računalniki, avtomati za kavo in grelniki za vodo, gasilni aparati - predpisi zapovedujejo redno kontrolo varnosti in stanja lastnine podjetja.

Fotolia 39415211
Etiketa inventar mocno lepilo

Poskrbite za varnost

Kontrola varnosti in pravilnega delovanja lastnine, ki jo mora opraviti vsako podjetje, je predpisana in se ob neizvajanju kaznuje. Nekatera podjetja poleg inventure istočasno opravijo tudi varnostni pregled naprav, strojev in ostale opreme. Učinkoviti nasveti in uporabni pripomočki, kot so na primer etikete za označevanje ali kontrolne etikete, vam bodo ob kontroli prihranili veliko dragocenega časa.

Fotolia 96476544

Označite pomembne datume

Pozor - pazite na različne roke in termine

Kontrole nekaterih strojev in opreme ni potrebno opraviti vsako leto. Pri kontroli velja pravilo: večja, kot je nevarnost, ki jo zaposlenim predstavlja oprema, pogostejša kontrola je potrebna. Pri nas boste našli izvrstne kontrolne etikete, ki vam bodo v pomoč, da ne boste pozabili na naslednjo kontrolo.

Etiketa inventar srebrna okrogla uporaba

Pravilna izbira etiket

Na kaj morate biti pozorni

Kdaj morate narediti kontrolo tiskalnika, je pregledana vsa oprema, je v omari več stvari kot je njena nosilnost? Kdor je odgovoren za varnost, nosi veliko odgovornost. Etikete vam na hiter in preprost način pomagajo, da ohranite pregled nad opremo podjetja. Opremite etikete z naslednjimi podatki in jih nalepite na opremo:

  • Datum nakupa
  • Naziv proizvajalca
  • Kdaj poteče garancija
  • Datum zadnje kontrole
  • Datum naslednje kontrole
  • Pri omarah in pohištvu: kolikšna je maksimalna nosilnost? Kolikšna je dejanska nosilnost?
Etikete inventar vzorec sahovnica

Pravilna etiketa za označevanje inventarja

Velika izbira različnih etiket za vse vaše potrebe

Avery Zweckform poliestrske etikete za označevanje inventarja in lastnine so popolnoma enostavne za uporabo in v trenutku jih lahko natisnete kar sami:

  • Varnostne etikete pri odstranitvi na podlagi puščajo odtis "šahovnice", zato lahko z njimi zavarujete svojo lastnino pred odtujitvijo.
  • Etikete, odporne na vremenske vplive imajo dober oprijem in so odporne na različne vremenske vplive, vodo, olje, umazanijo, mehanske poškodbe, UV žarke in temperaturne razlike (od -20 °C do +80 °C).
Varnost oznacevanje zacetna stran uporaba

Označevanje lastnine

Napotki za označevanje lastnine in nevarnih snovi ter nasveti za kontrolo opreme.
ADPO inventar domaca stran uporaba

Profesionalne predloge za vas

Številne predloge za izdelavo etiket za označevanje lastnine, kontrolo opreme in nevarnih snovi.