Shranjevanje in odpiranje projektov

v Avery Design & Print

S programom Avery Design & Print je prilagajanje in oblikovanje proizvodov Avery Zweckform zelo preprosto.

Izberite prazno ali vnaprej pripravljeno predlogo, uredite besedilo, dodajte slike in prilagodite barve. Vse to v samo nekaj preprostih korakih.

Ta navodila vam bodo pokazala, kako shraniti in odpreti projekte, ki ste  jih ustvarili v programu Avery Design & Print.

DPO korak za korakom uvodna slika
Shrani korak1

Kako shranite vaš projekt

Ko ste zadovoljni z vašim projektom, kliknite na Shrani v zgornjem desnem kotu ekrana. Prikazalo se bo pogovorno okno Shrani projekt. V Ime projekta vpišite ime datoteke in jo shranite na MyAvery račun ali vaš računalnik.

Shrani korak2

Shranjevanje na MyAvery račun

Za shranitev projekta na MyAvery račun, se morate najprej prijaviti v račun. Projekt se bo shranil, ko boste uspešno zaključili s prijavo.

Če računa še nimate, ga ustvarite s klikom na Ustvari račun.

Več o tem, kako ustvarite brezplačen MyAvery račun, je tukaj.

Shrani korak3

Shranjevanje na vaš računalnik

Če ste se odločili za shranitev vašega projekta na vaš računalnik, sledite pogovornemu oknu. Vaš projekt bo shranjen kot datoteka formata *.avery in bo imel logotip Avery poleg imena datoteke. Tip datoteke bo "Design & Print".

Shrani korak4

Odpiranje shranjenih projektov

Za odpiranje svojih shranjenih projektov morate na domači strani programa Avery Design & Print klikniti na Odpri shranjen projekt.

Shrani korak4_1

Odpiranje shranjenih projektov

Odpre se pogovorno okno Odpri shranjen projekt.

Če želite odpreti vaš projekt, shranjen na MyAvery računu, se morate najprej prijaviti v MyAvery račun. Kliknite Prijava in vpišite zahtevane podatke. Nadaljujte na številki 6.

Več o MyAvery računu si lahko preberete tukaj.

Če želite odpreti vaš projekt, shranjen na vašem računalniku, kliknite Naložite projekt z vašega računalnika. Nadaljujte na številki 7.

Shrani korak6

Odpiranje projektov, shranjenih na MyAvery računu

Po uspešni prijavi v MyAvery račun se odpre pogovorno okno Odpri shranjen projekt, kjer so prikazani vsi vaši shranjeni projekti. Izberite želeni projekt in kliknite na Odpri.

 

Shrani korak7

Odpiranje projektov, shranjenih na vašem računalniku

Poiščite želeno datoteko (datoteka ima končnico *.avery), jo označite in kliknite na Odpri, da se datoteka odpre.