Pripomočki za identifikacijo

Prava izbira za velike in male dogodke

Postanite najboljši organizator dogodkov! Naši pripomočki za identifikacijo vam bodo pri tem v pomoč in vam pomagali narediti dober vtis. Ponujamo vam veliko izbiro, kjer najdete samolepilne priponke za imena, pa tudi kartonske predloge za ovitke priponk. Uporabite jih lahko kjerkoli in kadarkoli, saj ne poškodujejo oblačil in so okolju prijazne.

Identifikacija_pregled_2_uporaba

Nikoli več brez imena!
Začnite predstavitev z etiketami za imena

"Pozdravljeni, gospod, hm…" Se nikakor ne spomnite imena vašega sogovornika? Na sestankih, prireditvah ali poslovnih srečanjih vedno znova prihaja do podobnih mučnih situacij. Vendar za to obstaja povsem enostavna rešitev, to so etikete za imena. Preprosta etiketa, ki ima dober oprijem na vseh vrstah oblačil, po odstranitvi pa ne pušča sledi, je odličen pripomoček za identifikacijo. Avery Zweckform etikete lahko natisnete z inkjet ali laserskimi tiskalniki, lahko pa jih popišete tudi z roko. Odlična ideja pa je tudi povabilo na sestanek, ki mu priložite etiketo z imenom prejemnika. V naši ponudbi lahko najdete tudi priponke za imena, ki jih lahko pritrdite na oblačilo s pomočjo varnostne ali kombinirane sponke.

In še dodatni nasvet za organizacijo sestankov in poslovnih srečanj: ne pozabite na namizne kartončke z imeni. Brez težav boste v vsakem trenutku videli imena sogovornikov, prav tako pa se boste izognili zmedi s sedežnim redom.