Etikete za okna 210 x 297 mm, črno/bel laser, barvni laser, A4

L9001-10
Vsebinaetiket: 10 / listov: 10
Etikete za okna L9001-10 Vsebina: etiket: 10 / listov: 10
Etikete za okna L9001-10
Etikete za okna L9001-10 210 x 297 mm
Etikete za okna L9001-10 Vsebina: etiket: 10 / listov: 10
Etikete za okna L9001-10
Etikete za okna L9001-10 210 x 297 mm
  • Bele etikete za okna: ena stran je papirna, druga je iz folije
  • Obojestransko tiskanje - vsebino na etiketah preberete od zunaj in od znotraj
  • Podnebno nevtralen proizvod, emisije toplogrednih plinov so izravnane s certificiranimi projekti za varstvo podnebja
  • Prilepite jih na okna in podajte informacije
  • Primerne za tiskanje s standardnimi laserskimi tiskalniki
Opis

Avery Zweckform bele etikete za okna L9001-10 v formatu 210 x 297 mm se zanesljivo držijo steklenih površin in površin iz prozorne plastike. Ko etiket ne potrebujete več, jih lahko preprosto odstranite, ne da bi puščale ostanke lepila. Etikete za okna so prilepljene znotraj, informacije pa lahko preberete od zunaj - tako so etikete zaščitene pred vremenskimi vplivi in neželeno manipulacijo. Te etikete za okna so praktična rešitev, ko morate kupce seznaniti s ponudbo, odpiralnem času ali drugimi obvestili. Uporabite jih na izložbenih oknih, pa tudi na steklenih vratih trgovin, restavracij in pisarn ter upravnih stavbah, lahko jih prilepite tudi na steklene stene in prodajne pulte. Idealne so tudi za uporabo na vetrobranskih oknih pri prodaji novih ali rabljenih avtomobilov. V zavitku je 10 listov.

Etikete za okna so natisljive po obeh straneh. Ena stran etiket je papirnata, in ko je etiketa prilepljena, jo je mogoče brati od zunaj. Na tej strani je odstranljiva samolepilna obroba, s katero etiketo prilepite na stekleno površino. Druga stran je narejena iz folije. Tudi to stran lahko potiskate, informacije pa lahko preberete od znotraj. Zanesete se lahko, da se etikete med tiskanjem ne bodo zatikale. Za tiskanje so primerni standardni laserski tiskalniki.

Natisnite pomembne informacije – preprosto in profesionalno. Za oblikovanje Avery Zweckform etiket priporočamo uporabo našega brezplačnega spletnega programa, dostopen je na www.avery-zweckform.si. S programom lahko po svoje oblikujete prazne etikete, ali pa izberete v naprej pripravljene predloge in jih prilagodite. Nato etikete natisnite z vašim tiskalnikom.

Think & Care – Avery Zweckform je od leta 2020 podnebno nevtralno podjetje: emisije toplogrednih plinov so izravnane s certificiranimi projekti za zaščito podnebja. Od leta 2014 Avery Zweckform uporablja samo zeleno elektriko in plin. Raziskave, razvoj, proizvodnja, logistika in administracija so na sedežu podjetja na Bavarskem v Nemčiji in zagotavljajo najvišjo kakovost proizvodov in okoljske standarde ter kratke dobavne poti. Etikete so izdelane podnebno nevtralno, emisije toplogrednih plinov so kompenzirane.

Podrobnosti
Velikost210 x 297 mm
Vsebinaetiket: 10 / listov: 10
Vrsta tiskalnikačrno/bel laser, barvni laser
Številka proizvoda v programuL9001
Vrsta lepilaodstranljivo
Barvabela
Površinamat
Materialpolipropilen, papir
Teža259 g/m²
Lastnost materialaodporne na vremenske razmere, temperaturno obstojne, odporne na vlago, odbija vodo in umazanijo
Oblikapravokotnik
FormatA4
trajnostni izdelekpodnebno nevtralno, na vsebuje PVC
trajnostna embalažanarejeno iz recikliranega materiala, primerno za recikliranje