Komplet nalepk, motiv: zvezdice različni materiali

51000
Vsebinanalepka: 844 / listov: 20
Komplet nalepk, motiv: zvezdice 51000 Vsebina: nalepka: 844 / listov: 20
Komplet nalepk, motiv: zvezdice 51000
Komplet nalepk, motiv: zvezdice 51000 Vsebina: nalepka: 844 / listov: 20
Komplet nalepk, motiv: zvezdice 51000
  • 844 svetlečih božičnih nalepk, v kompletu je 20 listov
  • Za božično-novoletno dekoracijo
  • Zvezdice so narejene iz visoko kakovostnega papirja ali folije
  • Zlate zvezdice so posute z bleščicami
Opis

Ni pravega božiča brez zlatih zvezdic. Da bi se darila in voščilnice bleščale kot zvezdno nebo, smo za vas sestavili komplet z našimi najbolje prodajanimi srebrnimi in zlatimi zvezdicami: 844 samolepilnih nalepk iz svetlečega papirja - za čudovito sijočo in bleščečo božično-novoletno dekoracijo!

Nalepke so kot nalašč za ta veseli čas: z njimi popestrite darila, voščilnice, darilne bone, adventne koledarje, okraske, kozarce in vrečke s piškoti... Ta komplet vsebuje 20 listov z različnimi motivi zvezdic, vseh nalepk je 844, le-te so narejene iz visoko kakovostnega papirja.

Trajnost nam je pomembna! Za naravo skrbimo tako pri izbiri surovin kot tudi pri proizvodnji in ravnanju z odpadki. Te nalepke proizvajamo v naši podnebno nevtralni proizvodnji v Oberlaindernu na Zgornjem Bavarskem (emisije CO2 kompenziramo s certificiranimi podnebnimi projekti).
Embalaža je izdelana iz kartona (vsebuje več kot 90 % recikliranega materiala) in ne vsebuje plastike. Embalaža ni samo okolju prijazna, ampak tudi praktična: z njo je enostavno rokovati in jo je možno zapreti, da so vaše nalepke varno shranjevanje do naslednje uporabe.

Blagovna znamka Z-Design je preverjene kakovosti in nudi inovativne proizvode za vso družino: od klasičnih do trendovskih. Na to se lahko zanesete.

Podrobnosti
Materialrazlični materiali
Vrsta lepilapermanentno
Barvazlata
Oblikaoblika zvezde
Vsebinanalepka: 844 / listov: 20
trajnostni izdelekMade in Germany
trajnostna embalažanarejeno iz recikliranega materiala, primerno za recikliranje