Komplet nalepk, motiv: zvezdice papir, sijajna folija, sijajen papir

51013
Vsebinanalepka: 556 / listov: 12
Komplet nalepk, motiv: zvezdice 51013 Vsebina: nalepka: 556 / listov: 12
Komplet nalepk, motiv: zvezdice 51013
Komplet nalepk, motiv: zvezdice 51013 Vsebina: nalepka: 556 / listov: 12
Komplet nalepk, motiv: zvezdice 51013
  • 556 zlatih in srebrnih zvezdic, v kompletu je 12 listov
  • Za božično-novoletno dekoracijo
  • Zvezdice so narejene iz visoko kakovostnega svetlečega papirja
  • Posebni efekti: sijoče zlato in srebro ter zlate bleščice
  • Narejeno v Nemčiji - podnebno nevtralno proizvedeno na Zgornjem Bavarskem
Opis

Tako kot okraski popestrijo božično drevo, zvezdice popestrijo božič. Da se bodo darila in voščilnice lesketali kot zvezde, smo za vas sestavili komplet z našimi najbolj prodajanimi nalepkami z motivi zvezdic: 556 samolepilnih visoko kakovostnih zvezdic iz srebrnega ali zlatega svetlečega papirja ali posute z bleščicami - za sijočo in bleščečo božično dekoracijo!

Nalepke so kot nalašč za ta veseli čas: z njimi popestrite darila, voščilnice, darilne bone, adventne koledarje, okraske, kozarce in vrečke s piškoti... Te bleščeče zvezdice so kot nalašč za to. Komplet vsebuje 12 listov, vseh nalepk je 556, le-te so narejene iz visoko kakovostnega papirja, motivi zvezdic so raznoliki.

Trajnost nam je pomembna! Za naravo skrbimo tako pri izbiri surovin kot tudi pri proizvodnji in ravnanju z odpadki. Te nalepke proizvajamo v naši podnebno nevtralni proizvodnji v Oberlaindernu na Zgornjem Bavarskem (emisije CO2 kompenziramo s certificiranimi podnebnimi projekti).
Embalaža je izdelana iz kartona (vsebuje več kot 90 % recikliranega materiala) in ne vsebuje plastike. Embalaža ni samo okolju prijazna, ampak tudi praktična: z njo je enostavno rokovati in jo je možno zapreti, da so vaše nalepke varno shranjevanje do naslednje uporabe.

Blagovna znamka Z-Design je preverjene kakovosti in nudi inovativne proizvode za vso družino: od klasičnih do trendovskih. Na to se lahko zanesete.

Podrobnosti
Materialpapir, sijajna folija, sijajen papir
Vrsta lepilapermanentno
Barvazlata, srebrna
Oblikaoblika zvezde
Vsebinanalepka: 556 / listov: 12
trajnostni izdelekMade in Germany
trajnostna embalažanarejeno iz recikliranega materiala, primerno za recikliranje