Komplet okroglih nalepk za označevanje papir

Številka proizvoda
51051
Vsebinanalepka: 204 / listov: 34
  • 204 okrogle novoletne nalepke s premerom 48 mm, v kompletu je 34 listov
  • Za božično-novoletno dekoracijo
  • Bele in naravno rjave nalepke
  • Papir ima FSC® certifikat, naravno rjave nalepke so narejene iz 100 % recikliranega papirja
  • Narejeno v Nemčiji - podnebno nevtralno proizvedeno na Zgornjem Bavarskem
  • Komplet okroglih nalepk za označevanje 51051 Vsebina: nalepka: 204 / listov: 34
  • Komplet okroglih nalepk za označevanje 51051 Ø 48 mm
  • Komplet okroglih nalepk za označevanje 51051 Vsebina: nalepka: 204 / listov: 34
  • Komplet okroglih nalepk za označevanje 51051 Ø 48 mm

Opis

Za babico, teto ali prijateljico? Te čudovite okrogle nalepke z naravnim izgledom bodo Božičku pomagale, da bo vedel, katero darilo je za koga. Komplet nalepk za označevanje daril: nalepke so narejene iz naravno rjavega in elegantnega belega papirja z nežnim brezčasnim motivom.

Božično-novoletne dekorativne nalepke s premerom 48 mm so perfektne za označitev imen na darilih, voščilnicah, pismih, darilnih bonih, adventnih koledarjih, okraskih za jelko ali praznično okrašeni mizi. Ta komplet vsebuje 34 listov, vseh nalepk je 204. Okrogle božične etikete za označevanje daril imajo čudovit potisk in so narejene iz visoko kakovostnega papirja s FSC® certifikatom. Na etikete lahko ročno pišete s pisali.

Trajnost nam je pomembna! V skrbi za okolje uporabljamo papir s FSC® certifikatom - odgovorno gospodarjenje z gozdovi. Za naravo skrbimo tako pri izbiri surovin kot tudi pri proizvodnji in ravnanju z odpadki. Te nalepke proizvajamo v naši podnebno nevtralni proizvodnji v Oberlaindernu na Zgornjem Bavarskem (emisije CO2 kompenziramo s certificiranimi podnebnimi projekti).
Embalaža je izdelana iz kartona (vsebuje več kot 90 % recikliranega materiala) in ne vsebuje plastike. Embalaža ni samo okolju prijazna, ampak tudi praktična: z njo je enostavno rokovati in jo je možno zapreti, da so vaše nalepke varno shranjevanje do naslednje uporabe.

Blagovna znamka Z-Design je preverjene kakovosti in nudi inovativne proizvode za vso družino: od klasičnih do trendovskih. Na to se lahko zanesete.

Podrobnosti

Materialpapir
Vrsta lepilapermanentno
Barvabela, rjava
Oblikaokrogla
VelikostØ 48 mm
Vsebinanalepka: 204 / listov: 34
trajnostni izdelekFSC, Made in Germany
trajnostna embalažanarejeno iz recikliranega materiala, primerno za recikliranje