Komplet: novoletne nalepke in papirne oznake za darila papir

Številka proizvoda
51054
  • Prazničen božični komplet vsebuje 44 papirnih oznak in 256 nalepk
  • Za označevanje božičnih in novoletnih daril
  • Visoko kakovostne papirne oznake v 2 velikostih za označitev daril in pisane nalepke, odlične za božično-novoletno dekoracijo
  • Papir ima FSC® certifikat (odgovorno gospodarjenje z gozdovi)
  • Narejeno v Nemčiji na trajnosten način
  • Komplet: novoletne nalepke in papirne oznake za darila 51054
  • Komplet: novoletne nalepke in papirne oznake za darila 51054
  • Komplet: novoletne nalepke in papirne oznake za darila 51054
  • Komplet: novoletne nalepke in papirne oznake za darila 51054

Opis

Želimo vam lepe praznike in vesel božič! Naš čudovit in praktičen komplet je kot nalašč za novoletno-božične praznike. V kompletu so etikete in papirne oznake, s katerimi lahko označite in okrasite darila, domače dobrote in adventne koledarje.

Komplet vsebuje 20 pravokotnih papirnih oznak s poševno odrezanimi vogali in ​​24 okroglih papirnih oznak iz trpežnega in visoko kakovostnega papirja (220 g) ter 256 božičnih nalepk z različnimi motivi. Na oznake napišete ime ali čestitko za obdarovanca. Nalepke s čudovitimi božičnimi motivi - od ljubkih božičnih škratov do sijočih srebrnih in zlatih zvezd - pa prilepite na oznake ali darilno embalažo. Tako bo vsak našel svoje darilo pod božičnim drevescem.

Trajnost je pomembna! Od leta 2020 je podjetje Avery Zweckform podnebno nevtralno: emisije toplogrednih plinov kompenzirajo s certificirani projekti za varstva podnebja in od leta 2014 uporabljajo samo zeleno elektriko in plin. Raziskave, razvoj, proizvodnja, logistika in administracija na sedežu podjetja na bavarskem v Nemčiji zagotavljajo najvišjo kakovost in okoljske standarde ter kratke dostavne poti. Papirne oznake in nalepke so narejene iz 100 % papirja s FSC® certifikatom (odgovorno gospodarjenje z gozdovi).

Blagovna znamka Z-Design je preverjene kakovosti in nudi inovativne proizvode za vso družino: od klasičnih do trendovskih. Na to se lahko zanesete.

Podrobnosti

Materialpapir
Barvabela, raznobarvna
trajnostni izdelekFSC, Made in Germany
trajnostna embalažanarejeno iz recikliranega materiala, primerno za recikliranje