Komplet pravokotnih nalepk za označevanje papir

Številka proizvoda
51052
Vsebinanalepka: 208 / listov: 26
  • 208 okroglih novoletnih nalepk v velikosti 52 x 33 mm, v kompletu je 26 listov
  • Za označevanje božičnih in novoletnih daril
  • Bele in naravno rjave nalepke
  • Papir ima FSC® certifikat, naravno rjave nalepke so narejene iz 100 % recikliranega papirja
  • Narejeno v Nemčiji - podnebno nevtralno proizvedeno na Zgornjem Bavarskem
  • Komplet pravokotnih nalepk za označevanje 51052 Vsebina: nalepka: 208 / listov: 26
  • Komplet pravokotnih nalepk za označevanje 51052
  • Komplet pravokotnih nalepk za označevanje 51052 Vsebina: nalepka: 208 / listov: 26
  • Komplet pravokotnih nalepk za označevanje 51052

Opis

Za dedka, strica ali prijatelja? Te čudovite pravokotne nalepke z naravnim izgledom bodo Božičku pomagale, da bo vedel, katero darilo je za koga. Komplet nalepk za označevanje daril: nalepke so narejene iz naravno rjavega in elegantnega belega papirja z nežnim brezčasnim motivom.

Božično-novoletne dekorativne nalepke so velike 52 x 33 mm in so perfektne za označitev imen na darilih, voščilnicah, pismih, darilnih bonih, adventnih koledarjih, okraskih za jelko ali praznično okrašeni mizi. Ta komplet vsebuje 26 listov, vseh nalepk je 208. Pravokotne božične etikete za označevanje daril imajo čudovit potisk in so narejene iz visoko kakovostnega papirja s FSC® certifikatom. Na etikete lahko ročno pišete s pisali.

Trajnost nam je pomembna! V skrbi za okolje uporabljamo papir s FSC® certifikatom - odgovorno gospodarjenje z gozdovi. Za naravo skrbimo tako pri izbiri surovin kot tudi pri proizvodnji in ravnanju z odpadki. Te nalepke proizvajamo v naši podnebno nevtralni proizvodnji v Oberlaindernu na Zgornjem Bavarskem (emisije CO2 kompenziramo s certificiranimi podnebnimi projekti).
Embalaža je izdelana iz kartona (vsebuje več kot 90 % recikliranega materiala) in ne vsebuje plastike. Embalaža ni samo okolju prijazna, ampak tudi praktična: z njo je enostavno rokovati in jo je možno zapreti, da so vaše nalepke varno shranjevanje do naslednje uporabe.

Blagovna znamka Z-Design je preverjene kakovosti in nudi inovativne proizvode za vso družino: od klasičnih do trendovskih. Na to se lahko zanesete.

Podrobnosti

Materialpapir
Vrsta lepilapermanentno
Barvabela, rjava
Oblikapravokotnik z zaobljenimi vogali
Vsebinanalepka: 208 / listov: 26
trajnostni izdelekFSC, Made in Germany
trajnostna embalažanarejeno iz recikliranega materiala, primerno za recikliranje