Oznake 90 x 50 mm, črno/bel laser, barvni laser

Številka proizvoda
T3002-10
Vsebinaoznak: 100 / listov: 10
 • Natisljive kompaktne viseče oznake iz folije z vrvicami za pripenjanje
 • Primerne za uporabo na prostem, se ne trgajo in so odporne na vodo, kemikalije in UV žarke
 • Hitro in enostavno oblikovanje etiket z brezplačnim spletnim programom
 • Podnebno nevtralen proizvod: emisije toplogrednih plinov so izravnane s certificiranimi projekti za varstvo podnebja
 • Idealne za označevanje rastlin v drevesnicah ter izdelkov in tekstila v maloprodajnem sektorju
 • Oznake T3002-10 Vsebina: oznak: 100 / listov: 10
 • Oznake T3002-10
 • Oznake T3002-10 90 x 50 mm
 • Oznake T3002-10 Vsebina: oznak: 100 / listov: 10
 • Oznake T3002-10
 • Oznake T3002-10 90 x 50 mm

Opis

Avery Zweckform bele dvostransko natisljive viseče oznake T3002-10 so pravokotne oblike in imajo poševno odrezane vogale. Velikost oznak je 90 x 50 mm in so vsestransko uporabne. Lahko jih uporabite kot viseče oznake in nanje natisnete podrobnejše informacije o proizvodih, z njimi označite rože, grmičevje, drevesa in druge rastline v drevesnicah in vrtnih centrih ali pa jih uporabite za posvetilo na darilu. V zavitku je 100 belih oznak iz folije, priložene so tudi vrvice za pripenjanje.

Izjemno kakovostne viseče oznake so narejene iz 190 µ trpežne folije. Odporne so na vodo, kemikalije, UV žarke in se ne trgajo. Odlične so tudi za uporabo na prostem, saj robustna folija preprečuje trganje. Primerne so za dvostransko tiskanje - na hrbtni strani je prostor za dodatne informacije. Površina zagotavlja odlično kakovost tiska, za tiskanje uporabite standardne laserske in inkjet tiskalnike. Po tiskanju se posamezne oznake zlahka loči od podlage.

Natisnite vaše ideje – preprosto in profesionalno. Za oblikovanje Avery Zweckform oznak priporočamo uporabo našega brezplačnega spletnega programa, dostopen je na www.avery-zweckform.si/natisni. S programom lahko po svoje oblikujete prazne predloge, ali pa izberete v naprej pripravljene predloge in jih prilagodite. Nato oznake natisnite z vašim tiskalnikom.

Think & Care – podjetje Avery Zweckform je od leta 2020 podnebno nevtralno: emisije toplogrednih plinov so izravnane s certificiranimi projekti za zaščito podnebja. Od leta 2014 Avery Zweckform uporablja samo zeleno elektriko in plin. Raziskave, razvoj, proizvodnja, logistika in administracija so na sedežu podjetja na Bavarskem v Nemčiji in zagotavljajo najvišjo kakovost proizvodov in okoljske standarde ter kratke dobavne poti. Oznake so izdelane podnebno nevtralno, emisije toplogrednih plinov so kompenzirane.

Podrobnosti

Obdelava robumikroperforirani robovi
Vrsta tiskalnikačrno/bel laser, barvni laser
natisljivoobojestranski tisk
Vsebinaoznak: 100 / listov: 10
Velikost90 x 50 mm
OblikaPravokotni s poševnimi vogali
Površinamat
Barvabela
Materialpoliester
trajnostni izdelekpodnebno nevtralno
trajnostna embalažanarejeno iz recikliranega materiala, primerno za recikliranje