Podlaga za etikete 120 x 80 mm, predtisk, A4

Številka proizvoda
8001-5
Vsebinaetiket: 20 / listov: 5
 • Inovativne podlage za etikete s posebnim premazom
 • Nove etikete na podlago lahko lepite znova in znova, saj stare etikete s podlage odstranite enostavno in brez ostankov lepila
 • Urejeno in pregledno: brez stroškov čiščenja, dosledno označevanje
 • Idealne za police in zaboje v skladiščih in logistiki
 • Podnebno nevtralen proizvod: emisije toplogrednih plinov so izravnane s certificiranimi projekti za varstvo podnebja
 • Podlaga za etikete 8001-5 Vsebina: etiket: 20 / listov: 5
 • Podlaga za etikete 8001-5
 • Podlaga za etikete 8001-5 120 x 80 mm
 • Podlaga za etikete 8001-5 Vsebina: etiket: 20 / listov: 5
 • Podlaga za etikete 8001-5
 • Podlaga za etikete 8001-5 120 x 80 mm

Opis

Avery Zweckform podlaga za etikete 8001-5, velikost 120 x 80 mm, se zanesljivo in trajno oprime plastike. Podlaga za etikete je odlična rešitev za označevanje v skladišču in logistiki, pa tudi v maloprodajnem in gostinskem sektorju ter pisarnah ali doma. V zavitku je 20 podlag.

Profesionalno in učinkovito: inovativne podlage za etikete so perfektna rešitev, če morate pogosto menjavati oznake oziroma nalepke na zabojnikih ali skladiščnih regalih. Kako uporabiti podlage za etikete? Enostavno: na zabojnike, euroboxe, police ali transportne škatle prilepite podlago za etikete. Na podlago za etikete pa prilepite etiketo, lahko je papirna ali poliestrska. Ko boste etiketo morali odstraniti, boste to storili enostavno, saj etiketa ne bo puščala nobenih ostankov (podlage za etikete ne odstranite). Na prazno podlago prilepite novo etiketo. Na ta način lahko hitro in poceni menjavate etikete znova in znova, ne da bi porabili veliko denarja in dragocenega časa za odstranjevanje in čiščenje ostankov lepila in nalepk. Podlage za etikete so odporne na vodo, vremenske vplive in pranje.

Think & Care – podjetje Avery Zweckform je od leta 2020 podnebno nevtralno: emisije toplogrednih plinov so izravnane s certificiranimi projekti za zaščito podnebja. Od leta 2014 Avery Zweckform uporablja samo zeleno elektriko in plin. Raziskave, razvoj, proizvodnja, logistika in administracija so na sedežu podjetja na Bavarskem v Nemčiji in zagotavljajo najvišjo kakovost proizvodov in okoljske standarde ter kratke dobavne poti. Podlage za etikete so izdelane podnebno nevtralno, emisije toplogrednih plinov so kompenzirane. Avery Zweckform je vrhunska blagovna znamka in svoje proizvode redno testira in potrjuje v neodvisnih laboratorijih.

Podrobnosti

Velikost120 x 80 mm
Vsebinaetiket: 20 / listov: 5
Vrsta tiskalnikapredtisk
Vrsta lepilapermanentno
Barvabela, svetlo siva
Površinasijajna
MaterialPolypropylene with transparent polyester layer
Teža102 g/m²
Lastnost materialatemperaturno obstojne, odporne na vlago, odbija vodo in umazanijo
Oblikapravokotnik z zaobljenimi vogali
FormatA4
trajnostni izdelekpodnebno nevtralno
trajnostna embalažanarejeno iz recikliranega materiala, primerno za recikliranje