Narejeno v Nemčiji

Avery Zweckform v Oberlaindernu

Od kmetije do globalno dejavnega podjetja: Avery Zweckform proizvaja že od leta 1946 v Oberlaindernu na Bavarskem blizu Münchna.

Vse se je začelo z 20 samokopirnimi blokci. Danes Avery Zweckform proizvaja več kot 1.500 različnih vrst etiket v 220 oblikah. Nekdanja dvoriščna stavba je še vedno tam, v njej je danes sedež uprave. Tam je tudi najsodobnejši proizvodni in logistični center, kjer izdelke proizvajajo po najvišjih kakovostnih standardih in odpremijo do kupcev.

Kako smo se razvijali?

Vhod 1996 0
AveryZweckform klic zenska uporaba

Kakovost storitev in proizvodov - Narejeno v Nemčiji

Od prve ideje o proizvodu, preko njegovega razvoja, do končnega izdelka in dostave. Delamo lokalno.

Kaj želijo ?
Kakšne so naše zahteve za proizvode?
Kateri materiali so primerni in obenem tudi trajnostni? Odgovore na ta vprašanja naš raziskovalni laboratorij nenehno išče.
Koliko truda vlagamo v razvoj in preizkušanje?

Storitev - lokalna, seveda

Ne glede na to, katero našo storitev boste izbrali: ali naš klicni center, brezplačen program in predloge za oblikovanje etiket ali našo spletno stran, lahko vsi uporabniki in trgovski partnerji hitro in enostavno dobite informacije o vseh naših proizvodih. Iz dneva v dan se trudimo, da izpolnimo vse zahteve in pričakovanja naših strank in partnerjev.

AZ travnik

Proizvodnja izključno z zeleno elektriko in zelenim plinom

Avery Zweckform kot vire energije uporablja samo zeleni plin in zeleno elektriko. S tem intenzivno prispeva k energetskemu prehodu na čistejšo energijo in k stopnji povečanja obnovljivih virov energije v Nemčiji (po vsej Nemčiji s 33 % v letu 2017 na 47 % v letu 2019).

Ravnanje z okoljem - TÜV certifikat

Podjetje Avery Zweckform se je zavezalo, da bo proizvodnja v Nemčiji. Stremi tudi k ohranjanju lokalnih delovnih mest in visokim standardom kakovosti proizvodov. Ravnanje z okoljem nenehno preverja s TÜV in je certificirano v skladu z DIN ISO 14001.

Etikete skladisce uporaba

Kratki dobavni roki in stalna zaloga proizvodov

preko najsodobnejšega logističnega centra v Oberlaindernu

Avery Zweckform ima v Oberlaindernu stalno na zalogi več kot 2.000 izdelkov, tako A kot tudi B in C izdelke. Količino posamaznih proizvodov na zalogi stalno prilagaja glede na povpraševanje na trgu in letne čase. Komisioniranje proizvodov, pakiranje in pošiljanje: vsa naročila, prejeta do 12. ure, se obdelajo in odpremijo še isti dan. Najsodobnejši logistični center omogoča neposredno dostavo proizvodov vsem kupcem znotraj Nemčije. To zmanjša emisije pri prevozu blaga. Več informacij.

Sorodne ideje