5 predoblikovanih predlog za dom in pisarno

in za veliko zabave v službi!

Dolgo je veljalo, da se v službi počutimo kot doma. Sedaj pa je prišel čas, ko se doma počutimo kot v službi. Ena stvar pa je še vedno skupna: delo mora biti tudi zabavno! Nudimo vam 5 predoblikovanih predlog, ki jih prenesete in uporabite na okroglih etiketah. Pri oblikovanju in tiskanju vam želimo veliko veselja!

15942 povezava1 gospa s svincnikom RZ 0
15942 seznam predlog RZ2 1_0

Pripravite se na delo!

Odlično! Motivirani ste, da si doma postavite svoj imperij, kjer boste lahko produktivno opravljali svoje delo. Vaš sistem organiziranja in označevanja predalnikov, map, škatel in registratorjev mora biti pregleden.
Nasvet: označite območje in predmete, katerih naj vaši domači in gostje nimajo dostopa. Predoblikovane predloge z napisom "My home is my office" vam bodo pri tem pomagale.

15942 seznam predlog RZ2 2_0.jpg

Imate še vedno vse pod nadzorom?

Ko ste močno zatopljeni v delo, ure in minute tečejo hitreje. Zato je pomembno, da si z vašimi sodelavci določite določen čas za odmor ali kosilo. Našo predoblikovano predlogo "Take a break" natisnite na etikete, da bo to zanesljiv opomnik, da si boste vzeli čas za premor in polnjenje vaših baterij.
Nasvet: etiketo prilepite na izbrano mesto ali ob stensko uro, da vas opomni, kdaj je čas za odmor in zdrav obrok. Poskusite narezano zelenjavo in sadje v kombinaciji z jogurtom in polnozrnatim kruhom. Takšen obrok je hitrejši od kuhanja in vam ne vzame toliko časa.

15942 seznam predlog RZ2 5

Ko nastane zmeda, ohranite mirne živce

Videokonference so lahko naporne zaradi več razlogov. Šibka internetna povezava lahko povzroči, da sta slika in zvok zelo slaba. Morda pa kolegi ne poznajo tehnologije ali ni nazorno določeno, kdo ima besedo in kdaj. To povzroči počasen potek komunikacije med videokonferenco.
Nasvet: pred videokonferenco se pogovorite s kolegi in razjasnite vse dileme.

15942 seznam predlog RZ2 8

Kakor se oblačiš, tako tudi delaš

"Obleka naredi človeka" je samo ena plat medalje. Tudi pri delu od doma bi morali namesto trenirke nositi bolj formalna oblačila, saj to, kako smo oblečeni, ne vpliva samo na druge, ampak tudi na nas. Znanstveniki so ugotovili, da formalna oblačila pripomorejo k boljšemu osredotočanju na delo, saj možganom signalizijo: "zdaj delamo." Če pa kljub temu v vaši domači pisarni še vedno raje nosite udobno trenirko, imejte vedno pri roki vsaj vse potrebne delovne pripomočke, da vam med video klicem ne bo treba nenadoma vstati. Ne skrbite: ob pogledu na našo predoblikovano etiketo vas bo le-ta opomnila, da boste imeli v mislih tudi pravo izbiro oblačila.

15942 seznam predlog RZ2 10

Bi zaplesali?

Ali občasno pogrešate zabavo s prijatelji v vam najljubših klubih v mestu? Na spletu je danes veliko orodij, ki nudijo druženje s prijatelji. Zakaj za spremembo ne bi imeli skupnega plesa ali petja na daljavo? En udeleženec izbere ples in začne plesati, vsi ostali udeleženci pa se mu pridružite - vsak v svoji dnevni sobi. In, zapomnite si: če bi bili v pisarni, to ne bi bilo mogoče.