Reciklirane etikete

sedaj tudi v praktičnih 10-listnih zavitkih

Varstvo okolja se tiče vseh nas. Samoumevno je, da imamo v svoji ponudbi tudi ekološke proizvode. Za vse proizvode, ki so izdelani v naši tovarni na Bavarskem, je značilno, da so CO2 nevtralni. Material za reciklirane etikete belimo brez uporabe klora, uporabljeno je tudi vodotopno lepilo. Mimogrede, to velja tudi za vse druge naše etikete. Embalaža etiket je seveda tudi narejena iz recikliranega kartona.

moj dom je moja pisarna reciklirane
Etikete univerzalne 10 listov 0

Reciklirane etikete - ker nam je mar za okolje

Ne glede na to, ali želite pregledno označiti svoje mape in registratorje ali samo povečati prepoznavnost vašega poštnega nabiralnika z dodano etiketo z logotipom vašega podjetja: naše preizkušene reciklirane etikete v ekonomičnem, 10 listnem pakiranju, namenjenemu domači pisarni,  so kot nalašč za to. Preizkusite jih - ne bo vam žal.

Dodatne informacije

15942 povetava3 razmisli poskrbi RZ

Ekonomsko smiselno. Ekološko dragoceno.

Zavitki s samo 10 listi so tako cenovno ugodnejši kot tudi ekološko prijaznejši, saj je vaša poraba etiket samo tolikšna, kolikor jih potrebujete. Tega ne bodo veseli samo v vašem računovodstvu, tudi okolje boste manj obremenili.

Dodatne informacije

15942 etiketa na racunalniku RZ2

Odlične etikete za prijetno delo v službi

Ne glede na to, ali delate od doma ali v pisarni: najpomembnejše pri delu je, da je tudi prijetno. Tu najdete 5 predoblikovanih predlog, ki jih enostavno prenesete in natisnete na etikete. Oblikovanje in tiskanje etiket še nikoli ni bilo tako zabavno. Pojdite na naše predoblikovane predloge etiket!

Na predoblikovane predloge