Komplet nalepk za zamrzovalnik papir

Številka proizvoda
51038
Vsebinaetiket: 384 / listov: 24
  • 384 nalepk za zamrzovalnik, v kompletu je 24 listov
  • Odporne na temperaturo od -50 °C do +70 °C
  • Nalepke so narejene iz kakovostnega papirja s FSC® certifikatom
  • Lepilo je permanentno in odporno na mraz
  • Narejeno v Nemčiji - podnebno nevtralno proizvedeno na Zgornjem Bavarskem
  • Komplet nalepk za zamrzovalnik 51038 Vsebina: etiket: 384 / listov: 24
  • Komplet nalepk za zamrzovalnik 51038
  • Komplet nalepk za zamrzovalnik 51038 Vsebina: etiket: 384 / listov: 24
  • Komplet nalepk za zamrzovalnik 51038

Opis

Pospravite zamrzovalnik! Vse, kar imate v zamrzovalniku, natančno označite - da boste tudi čez nekaj časa vedeli, kaj so te kepe v plastičnih vrečkah in kdaj točno so tja prišle. Naše nalepke za zamrzovalnik so velike 28 x 36 mm in so v 4 različnih barvah. Idealne so za označevanje vseh vrst embalaže za globoko zamrzovanje in so temperaturno obstojne od -50 °C do +70 °C. Prilepite jih lahko tudi na že zamrznjene izdelke, če so zamrznjeni do -20 °C. Ta komplet nalepk za zamrzovalnik je učinkovit in preprost za uporabo.

Temperaturno obstojne nalepke za zamrzovalnik niso idealne samo za označevanje različnih posod in vrečk v zamrzovalniku, temveč tudi za označevanje v hladilniku. Ta komplet vsebuje 24 listov, vseh nalepk je 384. Etikete so v 4 barvah, kar omogoča barvno usklajeno označevanje. Izdelane so iz visoko kakovostnega papirja, ki ima FSC® certifikat. Na etikete lahko ročno pišete s pisali.

Trajnost nam je pomembna! V skrbi za okolje uporabljamo papir s FSC® certifikatom - odgovorno gospodarjenje z gozdovi. Za naravo skrbimo tako pri izbiri surovin kot tudi pri proizvodnji in ravnanju z odpadki. Te nalepke proizvajamo v naši podnebno nevtralni proizvodnji v Oberlaindernu na Zgornjem Bavarskem (emisije CO2 kompenziramo s certificiranimi podnebnimi projekti).
Embalaža je izdelana iz kartona (vsebuje več kot 90 % recikliranega materiala) in ne vsebuje plastike. Embalaža ni samo okolju prijazna, ampak tudi praktična: z njo je enostavno rokovati in jo je možno zapreti, da so vaše nalepke varno shranjevanje do naslednje uporabe.

Blagovna znamka Z-Design je preverjene kakovosti in nudi inovativne proizvode za vso družino: od klasičnih do trendovskih. Na to se lahko zanesete.

Podrobnosti

Materialpapir
Vrsta lepilapermanentno
Barvabela, modra, zelena, sivka, rdeča
Oblikapravokotnik z zaobljenimi vogali
Vsebinaetiket: 384 / listov: 24
trajnostni izdelekFSC, Made in Germany
trajnostna embalažanarejeno iz recikliranega materiala, primerno za recikliranje