Komplet okroglih nalepk za označevanje papir

Številka proizvoda
51039
Vsebinanalepka: 204 / listov: 34
  • 204 okrogle nalepke s premerom 48 mm, v kompletu je 34 listov
  • Odlične za dekorativno označevanje v kuhinji in shrambi
  • Bele in naravno rjave nalepke za označevanje
  • Papir ima FSC® certifikat, naravno rjave nalepke so 100 % reciklirane
  • Narejeno v Nemčiji - podnebno nevtralno proizvedeno na Zgornjem Bavarskem
  • Komplet okroglih nalepk za označevanje 51039 Vsebina: nalepka: 204 / listov: 34
  • Komplet okroglih nalepk za označevanje 51039 Ø 48 mm
  • Komplet okroglih nalepk za označevanje 51039 Vsebina: nalepka: 204 / listov: 34
  • Komplet okroglih nalepk za označevanje 51039 Ø 48 mm

Opis

Tudi urejenost je lahko zelo dekorativna. Ne glede na to, ali gre za posodo za shranjevanje, steklenice ali druge kuhinjske pripomočke, vam bodo te čudovite okrogle nalepke v naravnem videzu pomagale pri dekorativni organizaciji. Za vas imamo popoln komplet nalepk z nežnim brezčasnim motivom na naravno rjavem ali elegantnem belem papirju!

Nalepke s premerom 48 mm niso idealne le za označevanje vseh vrst posode v kuhinji, na primer: posode za shranjevanje hrane v shrambi, kozarcev za začimbe, marmelade in druge domače dobrote ali steklenic z oljem, z njimi lahko označite in polepšate tudi darila, voščilnice, pisma in druge predmete. Ta komplet vsebuje 34 listov, vseh nalepk je 204. Okrogle nalepke imajo čudovit brezčasen nežen potisk in so izdelane iz visoko kakovostnega papirja, ki ima FSC® certifikat. Na etikete lahko ročno pišete s pisali.

Trajnost nam je pomembna! V skrbi za okolje uporabljamo papir s FSC® certifikatom - odgovorno gospodarjenje z gozdovi. Za naravo skrbimo tako pri izbiri surovin kot tudi pri proizvodnji in ravnanju z odpadki. Te nalepke proizvajamo v naši podnebno nevtralni proizvodnji v Oberlaindernu na Zgornjem Bavarskem (emisije CO2 kompenziramo s certificiranimi podnebnimi projekti).
Embalaža je izdelana iz kartona (vsebuje več kot 90 % recikliranega materiala) in ne vsebuje plastike. Embalaža ni samo okolju prijazna, ampak tudi praktična: z njo je enostavno rokovati in jo je možno zapreti, da so vaše nalepke varno shranjevanje do naslednje uporabe.

Blagovna znamka Z-Design je preverjene kakovosti in nudi inovativne proizvode za vso družino: od klasičnih do trendovskih. Na to se lahko zanesete.

Podrobnosti

Materialpapir
Vrsta lepilapermanentno
Barvabela, rjava
Oblikaokrogla
VelikostØ 48 mm
Vsebinanalepka: 204 / listov: 34
trajnostni izdelekFSC, Made in Germany
trajnostna embalažanarejeno iz recikliranega materiala, primerno za recikliranje