Komplet ovalnih in osemkotnih nalepk za označevanje teksturiran papir, strukturirano

51041
Vsebinanalepka: 120 / listov: 30
Komplet ovalnih in osemkotnih nalepk za označevanje 51041 Vsebina: nalepka: 120 / listov: 30
Komplet ovalnih in osemkotnih nalepk za označevanje 51041
Komplet ovalnih in osemkotnih nalepk za označevanje 51041 Vsebina: nalepka: 120 / listov: 30
Komplet ovalnih in osemkotnih nalepk za označevanje 51041
  • 120 dekorativnih nalepk v velikosti 70 x 510 mm, v kompletu je 30 listov
  • Odlične za dekorativno označevanje v kuhinji in shrambi
  • Nalepke so narejene iz naravno belega teksturiranega papirja
  • Papir ima FSC® certifikat, lepilo je permanentno
  • Narejeno v Nemčiji - podnebno nevtralno proizvedeno na Zgornjem Bavarskem
Opis

Lepo in urejeno. Ne glede na to, ali gre za posodo za shranjevanje, steklenice ali druge kuhinjske pripomočke, vam bodo te čudovite ovalne in osmerokotne nalepke z motivi vencev iz perja in cvetov pomagale pri dekorativni organizaciji. Za vas imamo popoln komplet nalepk z nežnim brezčasnim motivom na naravno belem teksturiranem papirju.

Nalepke so velike 70 x 51 mm in niso idealne le za označevanje vseh vrst posode v kuhinji, na primer: posode za shranjevanje hrane v shrambi, kozarcev za začimbe, marmelade in druge domače dobrote ali steklenic z oljem, z njimi lahko označite in polepšate tudi darila, voščilnice, pisma in druge predmete. Ta komplet vsebuje 30 listov, vseh nalepk je 120. Ovalne in osmerokotne nalepke imajo čudovit nežen potisk in so izdelane iz visoko kakovostnega papirja, ki ima FSC® certifikat. Na etikete lahko ročno pišete s pisali.

Trajnost nam je pomembna! V skrbi za okolje uporabljamo papir s FSC® certifikatom - odgovorno gospodarjenje z gozdovi. Za naravo skrbimo tako pri izbiri surovin kot tudi pri proizvodnji in ravnanju z odpadki. Te nalepke proizvajamo v naši podnebno nevtralni proizvodnji v Oberlaindernu na Zgornjem Bavarskem (emisije CO2 kompenziramo s certificiranimi podnebnimi projekti).
Embalaža je izdelana iz kartona (vsebuje več kot 90 % recikliranega materiala) in ne vsebuje plastike. Embalaža ni samo okolju prijazna, ampak tudi praktična: z njo je enostavno rokovati in jo je možno zapreti, da so vaše nalepke varno shranjevanje do naslednje uporabe.

Blagovna znamka Z-Design je preverjene kakovosti in nudi inovativne proizvode za vso družino: od klasičnih do trendovskih. Na to se lahko zanesete.

Podrobnosti
Materialteksturiran papir
Površinastrukturirano
Vrsta lepilapermanentno
Barvabela, zelena, rjava
Vsebinanalepka: 120 / listov: 30
trajnostni izdelekFSC, Made in Germany
trajnostna embalažanarejeno iz recikliranega materiala, primerno za recikliranje