Nalepke za otroke "morska bitja" papir

57392
Vsebinanalepka: 8 / listov: 1
Nalepke za otroke "morska bitja" 57392
Nalepke za otroke "morska bitja" 57392
Nalepke za otroke "morska bitja" 57392
Nalepke za otroke "morska bitja" 57392
  • 8 nalepk z motivi morskih živali, v zavitku je 1 list
  • Za otroke: popestritev rojstnodnevnih zabav
  • Barvite papirne nalepke z dodanimi bleščicami
  • Papir ima FSC® certifikat: odgovorno gospodarjenje z gozdovi
  • Narejeno v Nemčiji
Opis

Modro, modro, modro, to je morje! Prebivalci oceanov: meduze, delfini in morski konjički so modro izbrali za svojo najljubšo barvo. Te nalepke so lahko popolno majhno darilo, otroci jih bodo veseli.

Nalepke z motivi morskih živali, odete v modro barvo in bleščečimi učinki, so idealne kot majhno darilo. Ali pa se otroci z njimi potopijo v domišljijski svet na rojstnodnevnih zabavah, lahko pa jih uporabite za motivacijo, da bo domača naloga nekoliko boljša. Otroci lahko nalepke uporabijo pri izdelavi slik, ali pa jih nalepijo na svoje šolske pripomočke, na primer na zvezke, peresnico ali torbo, lahko jih tudi zbirajo in izmenjujejo s svojimi prijatelji. Nalepke so narejene iz visoko kakovostnega papirje s FSC® certifikatom, imajo oznako CE, redno jih testirajo in potrjujejo zunanji laboratoriji. Nalepke so primerne za otroke, starejše od 3 let.

Trajnost nam je pomembna! V skrbi za okolje uporabljamo papir s FSC® certifikatom - odgovorno gospodarjenje z gozdovi. Za naravo skrbimo tako pri izbiri surovin kot tudi pri proizvodnji in ravnanju z odpadki. Te nalepke proizvajamo v naši podnebno nevtralni proizvodnji v Oberlaindernu na Zgornjem Bavarskem (emisije CO2 kompenziramo s certificiranimi podnebnimi projekti).

Blagovna znamka Z-Design je preverjene kakovosti in nudi inovativne proizvode za vso družino: od klasičnih do trendovskih. Na to se lahko zanesete.

Pozor: ni primerno za otroke, mlajše od 3 let, ker se majhni delci lahko pogoltnejo. Embalažo obdržite.

Podrobnosti
Materialpapir
Vrsta lepilapermanentno
Barvamodra
Oblikagladki robovi
Vsebinanalepka: 8 / listov: 1
trajnostni izdelekFSC, Made in Germany