Nalepke za otroke "živali" papir

57390
Vsebinanalepka: 8 / listov: 1
Nalepke za otroke "živali" 57390
Nalepke za otroke "živali" 57390
Nalepke za otroke "živali" 57390
Nalepke za otroke "živali" 57390
  • 8 nalepk z motivi živali, v zavitku je 1 list
  • Za otroke: popestritev rojstnodnevnih zabav
  • Barvite papirne nalepke z dodanimi bleščicami
  • Papir ima FSC® certifikat: odgovorno gospodarjenje z gozdovi
  • Narejeno v Nemčiji
Opis

Dalmatinci ne vidijo vsega samo črno-belo! Izgleda pa črno-bela barva elegantno na njih in na prijatelju pingvinu, zebri in rakunu. Te nalepke so lahko popolno majhno darilo, otroci jih bodo veseli.

Črno-bele otroške nalepke z motivi živali in bleščečimi poudarki so lahko tudi majhno darilo. Ali pa se otroci z njimi potopijo v domišljijski svet na rojstnodnevnih zabavah, lahko pa jih uporabite za motivacijo, da bo domača naloga nekoliko boljša. Otroci lahko nalepke uporabijo pri izdelavi slik, ali pa jih nalepijo na svoje šolske pripomočke, na primer na zvezke, peresnico ali torbo, lahko jih tudi zbirajo in izmenjujejo s svojimi prijatelji. Nalepke so narejene iz visoko kakovostnega papirje s FSC® certifikatom, imajo oznako CE, redno jih testirajo in potrjujejo zunanji laboratoriji. Nalepke so primerne za otroke, starejše od 3 let.

Trajnost nam je pomembna! V skrbi za okolje uporabljamo papir s FSC® certifikatom - odgovorno gospodarjenje z gozdovi. Za naravo skrbimo tako pri izbiri surovin kot tudi pri proizvodnji in ravnanju z odpadki. Te nalepke proizvajamo v naši podnebno nevtralni proizvodnji v Oberlaindernu na Zgornjem Bavarskem (emisije CO2 kompenziramo s certificiranimi podnebnimi projekti).

Blagovna znamka Z-Design je preverjene kakovosti in nudi inovativne proizvode za vso družino: od klasičnih do trendovskih. Na to se lahko zanesete.

Pozor: ni primerno za otroke, mlajše od 3 let, ker se majhni delci lahko pogoltnejo. Embalažo obdržite.

Podrobnosti
Materialpapir
Vrsta lepilapermanentno
Barvačrna, siva, bela
Oblikagladki robovi
Vsebinanalepka: 8 / listov: 1
trajnostni izdelekFSC, Made in Germany